MINICAMPING ’T SCHAEPEWEITJE

Centraal op het mooie Walcheren, vlakbij vele toeristische bezienswaardigheden, ligt de rustige en kindvriendelijk minicamping ’t Schaepeweitje.

De gastvrije camping, gelegen achter een sfeervolle historische boerderij, biedt ruime plaatsen welke zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère. Ook zijn er een aantal verharde plaatsen voor campers.

Het verwarmde ruime sanitairgebouw is gesitueerd in de oude landbouwschuur, grenzend aan de kampeervelden. Hier vindt u 5 één-persoons doucheruimtes, 2 ruime familiedouches, 3 toiletten voor dames, 3 toiletten voor heren (waarvan 1 urinoir), 6 wastafels met warm en koud water, 1 afsluitbare wascabine en een baby verschoonplaats.

Er is een gezellige recreatieruimte waar u ’s avonds kunt bijkletsen of een spelletje spelen. Hier is ook een keuken en afwasplaats. Voor de (klein) kinderen is hier speelgelegenheid wanneer het weer wat minder mooi is. Op de kampeervelden staan diverse speeltoestellen, er zijn skelters en er
is een weitje met kleinvee. Gratis WiFi is beschikbaar.

Verblijven op minicamping ’t Schaepeweitje is genieten op zijn Zeeuws.
Dichtbij strand, dorp en winkels, maar ook middenin een prachtig stukje Zeeuwse polder en dat alles binnen een omtrek van 3-5 km. Lichtvervuiling is er niet, dus u geniet optimaal van de ondergaande zon.

De prachtige en gezellige familiebadplaats Zoutelande ligt op nog geen vijf minuten rijden van de camping. Dankzij de beschutte ligging staat deze bekend als de zonnigste badplaats van Nederland.
Zoutelande bruist van gezelligheid en wordt niet voor niets 
“De Zeeuwse Rivièra” genoemd! Spreid uw handdoek uit en laat die vakantie maar beginnen!

Maar er is veel meer.
Daarom de tip van de boerin: Neem uw fiets mee naar Walcheren. Er zijn schitterende fietsroutes over het hele eiland en mooie vrij liggende fietspaden! Kortom, zowel op de mini-camping als in de omgeving kunt u optimaal genieten van rust, natuur en cultuur.

Kom daarom naar Walcheren en ontdek zelf wat Zeeland allemaal te bieden heeft.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
 aanbiedingen / arrangementen.


Contact
Minicamping 't Schaepeweitje
Noordweg 5
4373 SM Biggekerke

Telefoon: 06-12926778
E-mail:
info@schaepeweitje.nl
Website:
www.schaepeweitje.nl
Volg Minicamping ’t Schaepeweitje ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.