CAMPING ZOMERSBUITEN
 

Groningen, het land van uitgestrekte akkers, wijde horizonten en het aangewonnen land. Maar ook het land van herenboerderijen, borgen, mooie dorpjes, historische plaatsen, cultuur en verrassende musea.

Op camping ZomerBuiten heten we u daarom van harte welkom om dit alles en nog meer zelf te ontdekken. ZomersBuiten is natuurlijk, groen, vriendelijk, modern qua vormgeving en voorzieningen. Tevens is het een duurzame camping, voor de energie gebruik makend van wind en zon, met een gescheiden afvalwatersysteem en andere voorzieningen. In een grote ecologische fruit-, groente- en bloementuin kunt u de seizoenen meebeleven. 's Zomers mag u hieruit plukken, snoepen of groente oogsten voor de dagelijkse maaltijd. Vers en onbespoten, lekker en gezond! Er staan ook fruit- en notenbomen. Daarvan zijn in het najaar de vruchten rijp voor de pluk of vallen ze er vanzelf uit. Daarom is camping ZomersBuiten ook in de herfst zeker een bezoekje waard.


Op het terrein van 2 ha. liggen 3 kampeervelden voor tenten en caravans, terwijl er voor de campers verharde plaatsen zijn. Ook aan de trekkers is gedacht, voor hen is er een knus veldje. Elk veld is omgeven door heesters, bomen en bloemen. Vanaf alle velden goed bereikbaar ligt centraal het sanitairgebouw. Licht, toegankelijk voor mindervaliden en van vele gemakken voorzien.

En wilt u uw eigen huisdier meebrengen? Ook dat kan, mits kindvriendelijk en in een hokje of aan de lijn.

Bij de camping is ook een
B&B!

Komt u te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer, per auto of camper, voor een korte of langere tijd, individueel of voor een familieweekend, wij hebben voor iedereen een plekje. Wie op zoek is naar een gezellig verblijf, ruimte en rust, frisse lucht en donkere nachten, zal zich zeker 'thuis' voelen en toch lekker 'eruit' zijn op camping ZomersBuiten.


Gelegen 'als een spin in het web' tussen Veenkoloniën, Westerwolde en Oldambt in het Groningse landschap kunt u van AA tot Zijl naar hartenlust uitstapjes maken, de natuur in, steden verkennen, musea bezoeken of even de grens over. Wist u bijvoorbeeld dat op slecht een half uurtje rijden van Oude Pekela, in het Duitse Papenburg, 's werelds grootste cruiseschepen worden gebouwd? Oost Groningen is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. Ontdek het zelf!

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en arrangementen.

 

Neem voor meer informatie en/of mogelijkheden contact op via onderstaande contactgegevens.


Contact
Camping ZomersBuiten
De Akkers 12
9665 MZ  Oude Pekela

Telefoon: 06-11640585
E-mail:
info@campingzomersbuiten.nl
Website:
www.campingzomersbuiten.nlSfeer impressie camping.