LANDGOEDCAMPING NIENOORD

Vlakbij het drieprovinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe vindt u Landgoed Nienoord met een mooie landgoedcamping. Dé vakantiebestemming voor iedere vakantieganger. Fietsen, wandelen, activiteiten beleven of helemaal ontspannen... Op Landgoed Nienoord doet u precies waar u zin in heeft.

Kies uw vorstelijk plekje wanneer u komt kamperen met uw eigen kampeermiddel. De ruim opgezette kampeervelden zijn omgeven door groen. Ook de kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van elektra (6/10 ampère). Tent opzetten of caravan/camper plaatsen en genieten van het echte buitenleven. Voor campers zijn een aantal verharde plaatsen en een camperservicestation beschikbaar.

Lijkt het u leuk om te kamperen, maar niet op de traditionele manier of heeft u geen eigen kampeermiddelen? Dan biedt Landgoedcamping Nienoord een aantal
verhuur accommodaties.

Op de camping vindt u mooi schoon en modern sanitairpaviljoen met onder meer wascabines, kindersanitair, babywasplaats, gehandicaptensanitair alsook wasmachine en wasdroger.

Uw huisdier is welkom op de camping en ook gratis WiFi is beschikbaar.

Landgoed Nienoord biedt volop
faciliteiten voor ontspanning en plezier voor jong en oud. Beleef waterpret in het binnen- en buiten zwembad, oneindig lang spelen in de zeer grote speeltuin of bezoek het rijtuigen museum op het landgoed. In en rondom Leek vindt u allerlei pareltjes in de natuur. Loop langs het Leekstermeer waar u vaak veel ganzen tegenkomt of wandel over een prachtig laantje naar Landgoed Nienoord. In de omringende natuur komt u helemaal tot rust.

Gezien de ligging bij het drieprovinciën punt kunt u vanaf de camping ideaal de cultuur, natuur en bezienswaardigheden van de drie
noordelijke provincies ontdekken.

Kortom, u hoeft zich tijdens uw verblijf op de camping zeker niet te vervelen. Er is altijd genoeg te beleven en te ontdekken!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actueel
arrangementen.


Contact
Landgoedcamping Nienoord
Midwolderweg 19
9351 PG Leek

Telefoon: 0594-580898
E-mail:
info@campingnienoord.nl
Website:
www.campingnienoord.nl
Volg Landgoedcamping Nienoord ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping en omgeving.