CAMPING DE BOUWTE

Genieten van een welverdiende vakantie? Laat u verrassen door de schoonheid, rust en cultuur van de provincie Groningen. Kom kamperen of overnachten in een van comfortabele verhuur accommodaties op Camping de Bouwte.

De kampeerplaatsen zijn royaal met veel privacy en geschikt voor tent en caravan. Er zijn diverse type kampeerplaatsen, bijvoorbeeld kampeerplaatsen met stroom en een water-, riool- en tv-aansluiting. En wilt u genieten van extra comfort en ruimte, dan zijn er de kampeerplaatsen met privé sanitair. Ook is het mogelijk om alleen te kiezen voor een kampeerplaats en verder geen gebruik te maken van de faciliteiten,
écht kamperen dus.

En wilt u kamperen met een camper op een ruime camperplaats in Groningen? Ook dat kan. Er zijn comfortabele verharde kampeerplaatsen en er is een ruime camperboulevard met uitstekende faciliteiten voor u en uw camper. En voor camperaars op doorreis zijn er plaatsen vlakbij de ingang zodat het mogelijk is om op elk gewenst tijdstip aan te komen of te vertrekken. Ook is er een camperstation aanwezig.

Gasten kunnen gebruik maken van het sanitairgebouw met vloerverwarming en afwasservice. De gratis WiFi zorgt ervoor dat u ook tijdens de vakantie goed bereikbaar bent, u even snel uw e-mail wilt checken of de leukste foto's online wilt delen. En er zijn nog meer
faciliteiten aanwezig om het verblijf voor jong en oud zo aangenaam mogelijk te maken.

De prachtige omgeving van Midwolda is door veel mensen nog niet ontdekt en ook de rust en de ruimte maken Oost Groningen elk seizoen tot een heerlijke plek om te genieten. Lekker ontspannen wandelen en fietsen. U kunt alle kanten op, zelfs een dagje naar een van de Waddeneilanden. Of een dagje cultuur snuiven. Er zijn mogelijkheden ten over.

Camping de Bouwte in het Groningse Midwolda heeft alles in huis voor een geweldige korte of langere vakantie,  ja, het is een van de leukste campings in Groningen!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping de Bouwte
Hoofdweg 20 A
9681 AH Midwolda Groningen

Telefoon: 0597-591706
E-mail:
info@campingdebouwte.nl
Website:
www.campingdebouwte.nl
Volg Camping de Bouwte ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping.