MINICAMPING en B&B BUITENGOED HET ACHTERDIEP

Wilt u er even tussenuit in een oase van rust. Op Buitengoed het Achterdiep maken we dat mogelijk! De accommodatie is veelzijdig. U kunt gebruik maken van een twee- en/of vierpersoons appartement, een blokhut en een huurcaravan welke gezellig en compleet zijn ingericht. Daarbij kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de heerlijke ontbijtservice (bed & broodje) of zelf u ontbijt te verzorgen.

Ook op de aanwezige camping zult u zich zeker welkom voelen of u nu met de tent, caravan of camper komt. Voldoende faciliteiten zijn aanwezig. Het moderne sanitair is schoon en voldoet aan de eisen en wat belangrijk is we werken niet met meters dus lekker ontspannen wassen en douchen is gegarandeerd. Ook als campinggast kunt u gebruik maken van de heerlijke ontbijtservice. En komt u samen met vrienden of familie, dan is het mogelijk een eigen veld(je) te reserveren, zodat u gezellig bij elkaar kunt staan.

Het Achterdiep, een boerderij uit 1899 welke niet meer in bedrijf is, ligt midden in de landerijen. Dat zorgt ervoor dat u kunt genieten van de bedrijvigheid van het boerenlandleven maar ook van de rust. In de directe
omgeving van de boerderij heeft u een keur aan fietsroutes. U kunt meteen op de fiets stappen van de locatie. Ook vindt u in de directe omgeving vis- en vaarwater. Westerwold ligt op de grens van de provincie Groningen en Drenthe. Dus ook met de auto kunt u veel leuke tochtjes maken in een omgeving die het ontdekken meer dan waard is. Ook een uitstapje over de grens naar het Duitse veengebied behoort tot de mogelijkheden.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en in de fietsstalling zijn voldoende oplaadpunten voor u E-bike. Gratis WiFi beschikbaar.
In de informatiecaravan liggen heel veel folders met tips over uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt er ook terecht voor fiets- wandel- en autoroutes

Ja, wanneer u één keer Buitengoed het Achterdiep hebt bezocht komt u zeker nog eens terug.

Aanbieding
Elke zondag
gratis vers afgebakken broodjes.

Contact
Minicamping en B&B Buitengoed het Achterdiep
Kloosterveenweg 168
9561 AW Ter Apel


Telefoon: 0599-582364
E-mai: info@achterdiep.nl
Website:
 www.achterdiep.nl
Volg Buitengoed het Achterdiep ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.