CAMPING LENTEMAHEERD

Camping Lentemaheerd is de noordelijkste camping van het vaste land van Nederland! Gelegen bij de Waddenzee tussen Uithuizermeeden en Roodeschool, in Noord Groningen. Een kleine, rustige camping waar u kunt genieten van een heerlijke ontspannen kampeervakantie. Te vinden in de gemeente Eemsmond, op circa vijf kilometer van de Eemshaven en de Waddenzee.

In dit puntje van Noord Groningen geniet u van de weidse vergezichten, de rust en natuurlijk het bekende Waddengebied wat behoort tot het UNESCO Wereld erfgoed. Laat u verassen door de invloeden van de natuur op deze getijdenzee. Zeehonden, eb en vloed en de mooie uitzichten vanaf de hoge zeedijk.

De kleinschalige camping bestaat uit twee gedeelten.
Op het ene kampeergedeelte 12 ruime campingplaatsen (ook voor campers) onder diverse fruit- en notenbomen met rondom struiken die zorgen voor fijne beschutting.
Op het andere campingveld, ook 12 ruime campingplaatsen met nog meer de rust en weidsheid van het noorden van de provincie Groningen.
Beide campings hebben gratis stroompunten en WiFi. Auto’s staan niet op
de camping m.u.v. campers.

Het sanitairgebouw met vloerverwarming is schoon en netjes. U kunt gratis douchen. Er is een mindervaliden doucheruimte met toilet aanwezig. Verder vindt u er een ruim, overdekt en schoon vaatwastableau met warm en koud water, wasmachine en wasdroger.
In de  ontspanningsruimte staat een TV en kunt u boeken, tijdschriften lezen of lenen.

En wilt u graag kamperen maar heeft u geen tent of caravan?
Lentemaheerd  biedt ook de mogelijkheid tot huren.

Waar kamperen?
Op camping de Lentemaheerd in Uithuizermeeden. Daar geniet u niet alleen van de rust en natuur van Noord Groningen maar ook van knusse gezelligheid en een fijne ontspannen sfeer.
Laat u verassen door de diversiteit en mogelijkheden van Noord Groningen, ver weg van de drukte en files.

Familie Oosting verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
eventuele arrangementen/aanbiedingen en actuele tarieven.


Bij aankomst krijgt u een rugtas met allerlei informatie over de omgeving, fietskaarten en prachtige eigen brochure over het ontstaan van de camping.

Contact
Camping Lentemaheerd
Familie Oosting
Schapeweg 21
9982 BA Uithuizermeeden

Telefoon 0595-415472
E-mail:
info@lentemaheerd.nl
Website: www.lentemaheerd.nl
Volg Lentemaheerd ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.