CAMPERPLAATS LOOSTERSTEE

Aan de rand van het gezellige dorp Vriescheloo en aan het natuurgebied van de Veendiepplassen vindt u de landelijk gelegen camperplaats Loosterstee.

De ruime plaatsen met verharding en gras van ca. 50
liggen op het boerenerf van de familie Baas. Ook zijn er enkele plaatsen op alleen gras, zonder verharding. De plaatsen zijn voorzien van stroom (10 ampère) en gratis WiFi.

In het nieuwe sanitair gebouw zijn 2 douches en 2 toiletten. Daarnaast is er een afwasplaats aanwezig en tegen betaling kunt u gebruik maken van een wasmachine.
Ook is er camperservice station met een ruime parkeerhaven, ingericht om het vuilwater van uw camper te lozen boven de uitstortput. Deze put is ook geschikt om uw chemisch toilet te legen. Tevens kunt u op deze loosplaats uw afval (gescheiden) weggooien en uw watertank bijvullen.

Een bloemenstrook met veldbloemen is ingezaaid aan de rand van de camperplaats. Door deze bloemenstrook loopt een pad, zodat u extra kunt genieten van verschillende soorten bloemen met hun prachtige kleuren (klaprozen, korenbloem, zonnebloem, etc.).

De ligging van camperplaats, aan drie mooie plassen: de Veendiepplassen, leent zich perfect voor fijne wandelingen, een picknick in
het zonnetje, een hengeltje in het water of andere sportieve activiteiten.
Vanaf de camperplaats zijn er diverse wandel- en fietsroutes die u brengen naar mooie plekjes in de gemeente Westerwolde.
Binnen een straal van 20 km zijn diverse bezienswaardigheden zoals vesting Boertange, vesting Oudeschans en burcht Wedde.
En een bezoek aan Thermen Bad Nieuweschans is zeker de moeite waard.
Of maak eens een uitstapje over de Duitse grens naar de historische steden Leer en Oldenburg.

Op de camperplaats is informatie beschikbaar over de vele mogelijkheden.

U zult verrast zijn wat
Oost Groningen allemaal te bieden heeft.
Daarom welkom op camperplaats Loosterstee.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
Camperplaats Loosterstee
Dorpsstraat 11
9699 PA Vriescheloo (Oost-Groningen)

Telefoon: 06-12726125
E-mail:
info@loosterstee.nl
Website: https://loosterstee.nl/
Volg
Camperplaats Loosterstee ook op Facebook.


Sfeer impressie camperplaats.