B&B en CAMPING BUITENGOED HET ACHTERDIEP

Wilt u er even tussenuit in een oase van rust. Op Buitengoed het Achterdiep maken we dat mogelijk! De accommodatie is veelzijdig. U kunt gebruik maken van vakantiehuisjes/appartementen welke gezellig en compleet zijn ingericht. Daarbij kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de heerlijke ontbijtservice (bed & broodje). Er is ook de mogelijkheid om in een Hooitel te overnachten. Heerlijk slapen zoals u nog nooit hebt gedaan. Ook hier kunt u gebruik maken van de heerlijke ontbijtservice (bed & broodje). Het ontbijt wordt in de eigen kamer/hooitel geserveerd. Ook op de aanwezige
camping zult u zich zeker welkom voelen of u nu met de tent, caravan of camper komt. Voldoende faciliteiten zijn aanwezig. Het moderne sanitair is schoon en voldoet aan de eisen en wat belangrijk is we werken niet met meters dus lekker ontspannen wassen en douchen is gegarandeerd.

Het Achterdiep, een boerderij uit 1899 welke niet meer in bedrijf is, ligt midden in de landerijen. Dat zorgt ervoor dat u kunt genieten van de bedrijvigheid van het boerenlandleven maar ook van de rust. In de directe omgeving van de boerderij heeft u een keur aan fietsroutes. U kunt meteen op de fiets stappen van de locatie. Ook vindt u in de directe omgeving vis- en vaarwater. Westerwold ligt op de grens van de provincie
Groningen en Drenthe. Dus ook met de auto kunt u veel leuke tochtjes maken in een omgeving die het ontdekken meer dan waard is. Ook een uitstapje over de grens naar het Duitse veengebied behoort tot de mogelijkheden.

Op onze accommodatie zijn in de fietsstalling voldoende oplaadpunten voor u e-bike aanwezig en ook is gratis WiFi beschikbaar. Wanneer u wilt genieten van een gezellig knapperend houtvuurtje kunt u bij ons naar een vuurkorf en hout vragen.

Wanneer u één keer Buitengoed het Achterdiep hebt bezocht komt u zeker nog eens terug.

Aanbieding
Gratis 1 x heerlijk ontbijt bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

Contact
B&B camping Buitengoed het Achterdiep
Kloosterveenweg 168
9561 AW Ter Apel

Telefoon: 0599- 582364
E-mai: achterdiep@planet.nl
Website: www.achterdiep.nl
Volg B&B camping Buitengoed het Achterdiep ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B / camping.