B&B ZOMERSBUITEN

Groningen, het land van uitgestrekte akkers, wijde horizonten en het aangewonnen land. Maar ook het land van herenboerderijen, borgen, mooie dorpjes, historische plaatsen, cultuur en verrassende musea.

Bij B&B ZomersBuiten heten we u daarom van harte welkom om dit alles en nog meer zelf te ontdekken en te ervaren. De frisse kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, een zithoek waar u heerlijk kunt ontspannen en een eigen badkamer met douche. Ook zijn een koffiezetapparaat, gratis WiFi, een barbecue en privéparkeergelegenheid aanwezig.


Op het terrein bij de B&B bevindt zich ook een
groene camping met diverse duurzame voorzieningen. Er is een grote ecologische met fruit-, groente- en bloementuin. Zo kunt u de seizoenen meebeleven. 's Zomers mag u hieruit plukken, snoepen of groente oogsten. Vers en onbespoten, lekker en gezond! Er staan ook fruit- en notenbomen. Daarvan zijn in het najaar de vruchten rijp voor de pluk of vallen ze er vanzelf uit. Daarom is ZomersBuiten in alle seizoenen zeker een bezoekje waard.


Gelegen 'als een spin in het web' tussen Veenkoloniën, Westerwolde en Oldambt in het Groningse landschap kunt u van AA tot Zijl naar hartenlust uitstapjes maken, de natuur in, steden verkennen, musea bezoeken of
even de grens over. Wist u bijvoorbeeld dat op slecht een half uurtje rijden van Oude Pekela, in het Duitse Papenburg, 's werelds grootste cruiseschepen worden gebouwd? Oost Groningen is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. Ontdek het zelf!

Aanbieding
Reserveert u één van onze B&B kamers, dan staat er bij aankomst
een flesje, wijn rood of wit, naar keuze voor u klaar. Graag bij boeking uw keuze vermelden a.u.b.


Contact
B&B ZomersBuiten
De Akkers 12
9665 MZ  Oude Pekela

Telefoon: 06-11640585
E-mail:
info@campingzomersbuiten.nl
Website: www.campingzomersbuiten.nlSfeer impressie B&B.