B&B LENTEMAHEERD

De gastvrijheid van het platteland en de luxe van een hotel.

Op de plek waar vroeger de paarden en koeien stonden, vindt u nu onze Bed & Breakfast met fraai ingerichte kamers. Iedere kamer is weer anders ingericht en heeft zijn eigen sfeer. Zo kunt u een kamer kiezen die precies bij u past. Comfortabel zijn de kamers zeker. Met eigen badkamer, toilet en met vloerverwarming zelfs. Heerlijk behaaglijk.

De meest opvallende kamer is misschien wel de kamer met de bedstee. Een bijzondere belevenis om hierin te overnachten. Alle andere kamers zijn voorzien van boxspringbedden. In de gehele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Ook beschikt iedere kamer over een eigen TV.

Twee kamers zijn speciaal ingericht voor mindervaliden. Hier zijn voorzieningen aanwezig zoals beugels, een verhoogd toilet en indien gewenst zijn er een douchestoel en douchekruk beschikbaar.

U kunt ontbijten in de woonkamer, een ruimte die al even fraai is ingericht als de kamers en met vrij te gebruiken royale keuken. Ook kunt u onbeperkt genieten van koffie en thee in de woonkamer. Hier vindt u ook een TV, Dvd-speler en gezellige zithoekjes.


En na een gezond en lekker ontbijt? Op weg om de mooiste plekjes van Groningen te ontdekken. De Eemshaven, het Nationaal park  Lauwersmeer, bloembollen- en koolzaadvelden, weidse vergezichten, de Waddenzee en natuurlijk de stad Groningen (ook wel het Amsterdam van het noorden genoemd) met een uitgebreid winkelaanbod en de vele terrasjes. Ja, naast gastvrijheid valt hier verrassend meer te beleven dan u denkt.

Om de mooie natuur zo min mogelijk te belasten, proberen we duurzaam en milieubewust te werken. Zo maken we voor de vloerverwarming in de B&B  gebruik van aardwarmte, liggen op de schuur bijna honderd zonnepanelen en proberen we afval zo veel mogelijk te scheiden.
B&B Lentemaheerd is niets voor niets verkozen tot logeeraccommodatie nummer 1 in Nederland.

We wensen u een heel aangenaam en verblijf.
Uitgebreide toeristische informatie is natuurlijk aanwezig.

Uitgebreide informatie over de omgeving is bij ons gratis te verkrijgen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, eventuele arrangementen, beschikbaarheid en boeking. 


Contact
B&B Lentemaheerd
Schapeweg 21
9982 BA Uithuizermeeden

Telefoon 0595-415472
E-mail:
info@lentemaheerd.nl
Website: www.lentemaheerd.nl
Volg Lentemaheerd ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B.