LANDGOED WILGENHEERD


Op het Hogeland van Groningen ontmoeten land en zee elkaar. De wereld lijkt hier eindig of begint juist hier…. In dit weidse waddenland vindt u een uniek en gastvrij logeeradres: Landgoed Wilgenheerd. Idyllisch en beschut gelegen aan de Hoornse Vaart, omzoomd door z’n oude wilgen, met aan weerszijden bospercelen van Staatsbosbeheer. Maar ook met prachtige vergezichten over de akkers en mooie Groninger luchten! 

De boerderij heeft een comfortabel gastenverblijf bestaande uit twee sfeervolle gastenkamers en een mooi appartement. Rondom de boerderij zijn terrassen en een grote tuin met zitjes in zon of schaduw. 

De gastenkamers zijn voorzien van een heerlijk bed, eigen badkamer en openslaande deuren naar een terras met uitzicht op de Hoornse Vaart. De beide kamers hebben een gezamenlijke woonkamer, waar ook ‘s ochtends het ontbijt wordt geserveerd. Dit ontbijt bestaat uit (h)eerlijke, verse streekproducten van de biologische boeren om ons heen.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, een badkamer, woonkamer
met keuken- en eethoek en is van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend kan u rondom de boerderij genieten van de tuin en de terrassen.

Uw hoofd leegmaken en opladen? Inspiratie opdoen of met elkaar herinneringen maken? Op deze pure plek kan het allemaal: ga aan de wandel, pak de fiets of de boot en ga het afwisselende Hogeland ontdekken; bezoek Groningen en Dokkum, het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de oude vissersdorpen Zoutkamp en Lauweroog of natuurlijk een dagje Schiermonnikoog. Het Hogeland heeft een bruisende culturele agenda vol kleinschalige exposities, concerten en streekmarkten.

Wij zijn Arjan Eleveld & Heleen Westerhof en we verwelkomen u graag voor een korter of langer verblijf op Landgoed Wilgenheerd!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen (naar beneden scrollen).


Contact
Landgoed  Wilgenheerd
Havenstraat 3
9964 AN Wehe-den Hoorn

Telefoon: 06-24519354
Email: info@wilgenheerd.nl
Website: https://wilgenheerd.nl
Volg Landgoed Wilgenheerd ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B en omgeving.