B&B LANDGOED WILGENHEERD


Welkom op Landgoed Wilgenheerd.
Een heerlijke rustige en stille plek voor een korte of lange vakantie op het Groninger Hoogeland.
Aan het einde van een lange oprijlaan omgeven door imposante oude wilgen ligt een schitterende boerderij, met daarin gastenkamers.

Door de bijzondere sfeer die het landgoed oproept, met oude kwelderwallen en een fraai ontworpen tuin, wanen de gasten zich af en toe even in Frankrijk.


Onze B&B kamers zijn modern, zeer comfortabel ingericht en garanderen u een aangenaam verblijf. Alle kamers liggen op de begane grond en zijn voorzien van heerlijke bedden en eigen sanitair. Voor alle gasten is gratis draadloos internet beschikbaar.

Met veel plezier serveren wij u ’s ochtends een uitgebreid en lekker ontbijt met veel streekproducten in de ruime ontbijtkamer, waar u ook overdag en 
’s avonds kunt vertoeven. U kunt er uitgebreid snuffelen in onze  goed gevulde boekenkast, er is gelegenheid om koffie en thee te zetten en er is fris, bier en wijn beschikbaar. Bij mooi weer kunt u het ontbijt nuttigen op een van onze terrassen.

Landgoed Wilgenheerd ligt aan de Hoornse Vaart en als u de mooie sloep van het Landgoed huurt kunt u door de vele maren (veelal oude prielen) de omgeving verkennen en vrijwel alle dorpen bereiken. Ook per voet, fiets en auto zijn de mogelijkheden in de omgeving legio.

Wilgenheerd is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Noordwest Groningen.
U vindt hier authentieke dorpen, hoog en droog gebouwd op wierden, met hun oude kerken en molens, ja zelfs tulpenvelden die het gebied in het voorjaar extra kleur geven.
Ook het Nationaal Park Lauwersmeer, de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed) , de stad Groningen, de mooie Borgen met parken/tuinen, de zeehondencrèche Pieterburen en De Theefabriek/museum in Houwerzijl zijn zeker een bezoek waard.

Kortom, u komt tijd te kort om al dit moois te beleven!
Daarom hopen we u binnenkort te mogen begroeten als gast bij ons op Wilgenheerd.


Aanbieding

Naar keuze:
- Een
gratis bezoek aan het nabij gelegen Landgoed Borg Verhildersum of
- Een
gratis excursie naar de prachtige kwelders achter de Groninger Waddenzeedijk met uw
  gastheer! Speciaal voor gebruikers van LKGX.

Contact
Landgoed Wilgenheerd
Havenstraat 3
9964 AN Wehe-den Hoorn


Telefoon: 0595-401943 of  06-10164615 / 06-54777397
E-mail:
info@wilgenheerd.nl
Website:
wilgenheerd.nl
Volg Landgoed Wilgenheerd ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B en omgeving.