CAMPING HET BOSBAD

In het Emmelerbos, middenin in het groen en op loopafstand van het levendige centrum van Emmeloord, ligt Camping het Bosbad.

Op de camping kunt u met uw tent of caravan overnachten op een ruime kampeerplaats of met uw camper op een verharde camperplaats. Ook zijn er een aantal compleet ingerichte blokhutten, vakantiehuisjes en stacaravans. Er zijn veel
faciliteiten zoals een goed verzorgd sanitair gebouw met o.a. voorzieningen voor rolstoelgebruikers. 

Honden zijn (aangelijnd) welkom op de camping en kunnen buiten de camping los uitgelaten worden.

Geniet van de rust en het ongedwongen sfeertje op de camping. Op het gezellige terras of in de bar kunt u napraten over de dag, een praatje maken met medegasten en genieten van een drankje en/of een snack. Dit is ook de plaats waar regelmatig animatieactiviteiten, zoals bijvoorbeeld klaverjasavonden, plaatsvinden.

De camping is ideaal voor fietsers. Er zijn tal van zogeheten leuke "afstappers" in de omgeving. Locaties die veel bezocht worden zijn bijvoorbeeld Urk, Schokland, Lemmer, de Orchideeën Hoeve, Forelwereld Luttelgeest, Blokzijl, Kuinre, het Waterloopbos, maar ook Giethoorn en De Weerribben zijn vanaf de camping goed bereikbaar met de fiets.

En wist u dat in de Noordoostpolder meer tulpen te vinden zijn dan in de Bollenstreek rondom Lisse? In april/mei zijn deze een ware trekpleister. Daarom wordt er sinds 2000 het Tulpenfestival georganiseerd. De basis van het Tulpenfestival zijn de (gratis) auto- en fietsroute. Door de bewegwijzerde route te volgen komt u langs de vele tulpenvelden die de Noordoostpolder rijk is. Tijdens het festival zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Ja, Emmloord en omgeving heeft verrassend veel te bieden. Daarom graag van harte welkom voor een ontspannen verblijf op de bodem van de zee!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, beschikbaarheid en boeken.


Contact
Camping Het Bosbad
Banterweg 4
8302 AC Emmeloord

Telefoon: 0527-616100
E-mail:
info@campinghetbosbad.nl
Website:
www.campinghetbosbad.nl
Volg Camping Het Bosbad ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping en omgeving. Klik hier voor meer afbeeldingen.