CAMPING ’T WISENTBOS

Aan de rand van Dronten ligt op een mooie ruime en rustige locatie Camping 't Wisentbos, dé ideale bestemming voor een heerlijke vakantie of weekendje weg!

De camping biedt ruime plaatsen en goede voorzieningen voor zowel jong als oud. U kunt er terecht met uw caravan, tent of camper. De toer- , seizoen- en camperplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting.
De camperplaatsen zijn voorzien van speciale grastegels, waardoor de plek verhard is met toch het comfort van gras. Ze liggen bij een schoon- en vuilwater station en zijn gemiddeld 100
. Voor de privacy zijn ze afgescheiden door een mooie beukenhaag.
De wegen en paden op de camping zijn verhard en goed verlicht.

En wilt u graag op de camping van uw vakantie genieten, maar beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Geen probleem, want op Camping 't Wisentbos kunt u ook een chalet, een toercaravan of een trekkershut huren.

In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, kantine, snackbar en wasserette met droog- en strijkruimte. Het centaal gelegen toiletgebouw is geheel verwarmd. Op het gehele terrein kunt u verbinding maken met WiFi (tegen vergoeding) en voor kinderen zijn er speeltoestellen verdeeld over de camping.

Dronten en
omgeving heeft veel te bieden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Vanaf de vele fietsroutes en wandelpaden kunt u genieten van de schitterende vergezichten, het bos en polderlandschap. En dankzij het vele water in de omgeving is Dronten ook de ideale plek voor watersporters, strandliefhebbers en natuurlijk ook voor visliefhebbers. De camping ligt is direct aan de Lage Vaart, waar u kunt vissen op karper, voorn, brasem en snoek.

En wilt u wat cultuur snuiven? Dan kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Bataviawerf in Lelystad, museum Schokland of de pittoreske stadjes Elburg, Harderwijk en Kampen. Bij de receptie kunt meer informatie over de omgeving en de regio krijgen.

Kortom, bij Camping 't Wisentbos beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke tijd.
Het zal het team een genoegen zijn u te mogen begroeten en u een fijne vakantie aan te bieden, daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en het reserveren.


Contact
Camping ’t Wisentbos
De West 1
8251 ST Dronten

Telefoon: 0321–316606
E-mail:
info@wisentbos.nl
Website:
https://wisentbos.nl
Volg Camping ’t Wisentbos ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Camping.