CAMPING LUTTELGEEST AAN ZEE

De camping grenst aan een natuurgebied.
De naam van de camping verwijst naar de tijd dat de Noordoostpolder nog alleen uit water bestond. De Zuiderzee om precies te zijn. Het is een échte viscamping.

Alle circa 30 plaatsen, gedeeltelijk verhard/gedeeltelijk gras, liggen aan het water en garanderen de ideale combinatie tussen vissen en vakantie. Ze zijn geschikt voor tent, caravan of camper en zijn van alle gemakken voorzien, zoals stroom, sanitair en gratis WiFi. Ook zijn enkele trekkershutten beschikbaar.

Terwijl u voor uw tent, caravan of camper geniet van alle rust op de compacte camping, vindt u in uw ‘achtertuin’ een natuurgebied met visvijvers vol met de mooiste vissoorten. Gooi uw hengel uit en vang een forel, zalm, meerval, karper of steur. Wie weet wat de vijver u nog meer te bieden heeft.

Is het weer wat minder? Kom indoorvissen in één van de overdekte vijvers. En bent u uw hengel vergeten? Koop of huur een hengel in de
aanwezige winkel. Hier kunt u ook terecht voor het inslaan van visvoer. Zo maakt u een mooi samenspel van kamperen en vissen.

De gevangen vis kan in een speciale ruimte schoongemaakt en gerookt worden. En wilt u de gevangen vis lekker grillen op de barbecue? Dat  kan. Het maken van een kampvuur en het gebruik van de barbecue is namelijk toegestaan.

En wanneer u een dagje niet vist biedt de omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet van het weidse polderlandschap met in het voorjaar de prachtige  tulpenvelden of breng eens een bezoek aan een van natuurgebieden.

Camping Luttelgeest aan Zee is dé ideale plek om te onthaasten en te genieten van het vissen midden in de natuur van de polder.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Forelwereld en Camping Luttelgeest Aan Zee
Oosterringweg 36
8315PV Luttelgeest

Telefoon: 06-55156975
E-mail:
dirk@deorchideeenwinkel.nl
Website: www.forelwereld.nl
Contactpagina: Klik hier.
Volg Forelwereld en Camping Luttelgeest Aan Zee ook op
 Facebook.


Sfeer impressie camping.