BUYTENPLAETS SUYDERSEE

Buytenplaets Suydersee is een kleinschalige en sfeervolle camping waar u afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek. Een groen omzoomde oase van rust waar verschillende overnachtingsvormen hun plaats hebben  gevonden, schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving.

Laat u verrassen en beleef een bijzondere overnachting (overnachtingen) in de jongste provincie van Nederland of u nu in een caravan slaapt of in een kleine of grote tent. Op de daarvoor aangegeven plaatsen mag u zelf een plekje zoeken, in de zon of juist in de schaduw. U kunt gebruik maken van de diverse faciliteiten op Buytenplaets Suydersee. Voor campers zijn er verharde plaatsen.

Ook biedt Buytenplaats Suydersee een aantal bijzondere kampeermogelijkheden. Heeft u wel eens overnacht in een rioolbuis? Deze liggen op een apart veldje in een leuke setting met fruitbomen. Basic maar dat echt is kamperen!
Het safarigevoel, overnachten in een daktent op een oude Lada Niva 4x4
verscholen tussen de bomen! Het comfort is te vergelijken met dat van een gewone tent alleen ligt u ongeveer 1,5 meter hoger... En voor wie wat meer ruimte en comfort wil zijn er compleet ingerichte safaritenten en een tipi tent.
Naast deze mogelijkheden zijn er nog een aantal andere originele
verhuur accommodaties om te overnachten.

Er is een centraal verwarmd sanitairgebouw. Tevens zijn er een aantal privé sanitairunits beschikbaar. Ook is gratis WiFi beschikbaar.

U kunt gebruik maken van een ontbijtservice. Om uw verblijf verder zo aangenaam mogelijk te maken zijn er een centrale BBQ- en kampvuurplaats (met GRATIS gebruik van haardhout) en een overdekte eetplaats met kookfaciliteiten met water, 2 kookpunten en een koelkast/diepvries.
Verder zijn er een mooie grote vuurplaats en een dierenweide met o.a. alpaca's.

Sportievelingen kunnen wandelen en mountainbiken want vanaf Buytenplaets Suydersee starten wandelroutes en door middel van een track is de camping rechtstreeks aangesloten op de ongeveer 30 km lange MTB-route rondom Lelystad. Verhuurmogelijkheden zijn aanwezig.

Buytenplaets Suydersee staat voor kamperen in de breedste zin van het woord.
Kom langs en ervaar het zelf!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor reserveren, boeken en eventuele
arrangementen.


Contact
Buytenplaets Suydersee
Badweg 1
8223 PA Lelystad

Telefoon: 0320-258253 / 06-87895795
E-mail:
info@buytenplaets-suydersee.nl
Website:
https://buytenplaets-suydersee.nl
Volg Buytenplaets Suydersee ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.