BUYTENPLAETS SUYDERSEE

Buytenplaets Suydersee is een kleinschalige en sfeervolle camping met een aantal zeer originele verhuuraccommodaties waar u afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek. Een groen omzoomde oase van rust waar verschillende overnachtingsvormen hun plaats hebben  gevonden, schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving.

Laat u verrassen en beleef een bijzondere overnachting (overnachtingen) in de jongste provincie van Nederland. Bijvoorbeeld in een zeecontainer.
Eigentijds, robuust en stoer. De zeecontainers hebben een grote overdekte buitenruimte waardoor u ook met slecht weer gewoon buiten kan zijn. Lekker op het zuiden gericht om te genieten van de ondergaande zon. Of verblijf in een van de verschillende soorten wagens. Ook is er een tuinhuisje en zijn er een aantal trekkershutten welke basic zijn ingericht.

En wat te denken van het overnachten in een boomhut. Er zijn
verschillende inrichtingsvarianten. In de Suite waant u zich in een hotelkamer. Luxueus ingericht voor een romantisch nachtje weg met z'n tweeën. De Family is ingericht als een trekkershut. Back-to-basic voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, maar natuurlijk ook geweldig voor een vader-zoon (of moeder-dochter) ervaring! 

Voor welke overnachting u ook kiest, uw unieke ervaring zal u gegarandeerd nooit vergeten!

Natuurlijk kunt u op de camping ook overnachten in een caravan, camper, een kleine of grote tent. Op de daarvoor aangegeven plaatsen mag u zelf een plekje zoeken, in de zon of juist in de schaduw.  

Er is een centraal verwarmd sanitairgebouw. Tevens zijn er een aantal privé sanitairunits beschikbaar. Ook is gratis WiFi beschikbaar.

U kunt gebruik maken van een ontbijtservice. Om uw verblijf verder zo aangenaam mogelijk te maken zijn er een centrale BBQ- en kampvuurplaats (met GRATIS gebruik van haardhout) en een overdekte eetplaats met kookfaciliteiten met water, 2 kookpunten en een koelkast/diepvries.
Veder zijn er een mooie grote vuurplaats en een dierenweide met o.a. alpaca's.

Sportievelingen kunnen wandelen en mountainbiken want vanaf Buytenplaets Suydersee starten wandelroutes en door middel van een track is de camping rechtstreeks aangesloten op de ongeveer 30 km lange MTB-route rondom Lelystad. Verhuurmogelijkheden zijn aanwezig.

Buytenplaets Suydersee staat voor kamperen in de breedste zin van het woord.
Kom langs en ervaar het zelf!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor reserveren, boeken en eventuele
arrangementen.


Contact
Buytenplaets Suydersee
Badweg 1
8223 PA Lelystad

Telefoon: 0320-258253 / 06-87895795
E-mail:
info@buytenplaets-suydersee.nl
Website:
https://buytenplaets-suydersee.nl
Volg Buytenplaets Suydersee ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie verhuuraccommodaties.