CAMPING DE RUIMTE

In het oudste bos van Flevoland, bij Dronten, vindt u de mooie rustige gezinscamping De Ruimte. Deze ruimte is het eerste wat opvalt wanneer u door het bos de camping op komt rijden.

De compleet ingerichte en verwarmde kampeerbungalow/tenthuisje op de camping zijn geschikt voor 5 personen en ideaal voor de campinggast die de eenvoud van kamperen met het gemak van een bungalow wil combineren. De accommodaties zijn ook geschikt voor personen met een lichamelijke beperking.
Ook de compleet ingerichte vierpersoons bungalowtenten met houten vloer zijn rolstoeltoegankelijk. De tenten zijn voorzien van meerder slaapkabines waarvan één extra grote.

De ruime
kampeer- en camperplaatsen liggen op open plekken in het bos, op een beschutte plekken aan de bosrand of aan een groter veld.

Op welke wijze u ook overnacht: ’s ochtends word u gewekt door de vogels.

De autovrije camping is zo aangelegd dat mensen met een fysieke
beperking gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen. De paden
zijn geasfalteerd om de hele camping zo toegankelijk mogelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Het verwarmde sanitairgebouw beschikt over een aantal aangepaste badkamers en ook in het hoofdgebouw is aangepast sanitair aanwezig.

Alle gebouwen zijn voorzien van het ITS symbool. Bijna alle denkbare hulpmiddelen zijn aanwezig op de camping, ofwel op aanvraag te huur.

Niet alleen de gebouwen maar ook de speeltoestellen, de waterspeelplaats en andere faciliteiten zijn geschikt voor kinderen met een handicap. Ook het animatieteam houdt rekening met alle beperkingen en mogelijkheden.
Vlakbij, aan het Drontermeer, staat een gehandicapten - vissteiger

 “De Boshut” is een sfeervol restaurant in het hoofdgebouw van Camping de Ruimte met een fleurig terras. Voor een bescheiden prijsje kunt u hier lekker eten, wat drinken met wat lekkers erbij of een ijsje eten.

In de omgeving is van alles te doen. U kunt wild spotten of dwalen door nabijgelegen sfeervolle Hanzesteden. Uitstapjes naar Kampen of Urk zijn een aanrader. En houdt u van varen, breng dan een bezoekje aan het Hanzestadje Elburg, op slechts tien minuten rijden. Vanuit Elburg kunt u allerlei bottertochten maken zelfs met de rondvaartboot naar Urk.
Flevoland heeft ook zijn eigen attractiepark: Walibi World in Biddinghuizen. U rijdt er in vijftien minuten naartoe en kunt genieten van 35 attracties, waaronder maar liefst zeven achtbanen. Vermaak voor jong en oud.

Bij Camping de Ruimte is het “GEWOON GOED” vertoeven!

Aanbieding
Klik voor de diverse arrangementen op onderstaande button.


Contact
Camping de Ruimte
Stobbenweg 23
8251PX  Dronten  

Telefoon: 0321–316442
Email: 
info@campingderuimte.nl
Website: 
www.campingderuimte.nl
Volg Camping de Ruimte ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.