CAMPING COOGHERVELD

Camping Coogherveld is een mooie kleinschalige en rustige familiecamping/park met chalets, ingerichte lodges en een kampeerterrein. De chalets en comfortabele lodges zijn geschikt voor 4 of 5 personen. Alle accommodaties zijn rookvrij en een aantal ook huisdiervrij.

Het kampeerterrein bestaat uit straatjes met aan weerszijden plaatsen van 70 tot 100 . De kampeerplaatsen zijn geschikt voor één toercaravan, tent of camper tot en met een lengte van 8 meter. Per plaats zijn maximaal twee honden welkom, is plek voor één auto en is eventueel één bijzettentje (max 3m²) toegestaan.

Op de camping staat een riant toiletgebouw met douches (tegen betaling), toiletten, familie- en mindervalide ruimte, afwasruimte met vaatwasser en een wasserette met wasmachines en drogers. Bij het toiletgebouw is tevens een camper serviceplaats en gelegenheid om chemisch toilet te legen.

Er is een terrein met o.a. volleybalveld, tafeltennis, leuke speeltoestellen en een zandbak, dus voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

U heeft gratis toegang tot het WiFi netwerk.
Bij de receptie kunt u terecht voor fietsenverhuur, kranten, broodjes bestellen en munten voor de wasserette.

Camping Coogherveld is een goede uitvalbasis voor uw vakantie. Rustig aan de rand van een groot bosgebied en vlakbij Nationaal Park Duinen van Texel. Het strand is 1km van de camping, met een wandelboulevard tussen de strandpaviljoens 19,5 en 20.
Het centrum van de badplaats De Koog is 250 meter van Coogherveld. In het dorp zijn veel gezellige restaurants en cafés, leuke winkeltjes en twee grote supermarkten.
Vanaf de camping/park kunt u op de fiets het hele eiland verkennen of een mooie wandeling maken. De uitgestrekte zandstranden van bijna 30 kilometer zijn het hele jaar door populair en de Texelse schapen, de unieke vogelgebieden en de zeehonden maken uw verblijf compleet.


Kortom, tijdens uw verblijf op camping Coogherveld kunt u genieten van het prachtige eiland Texel!


Aanbieding
Klik op een van onderstaande buttons voor de actuele tarieven, beschikbaarheid en het reserveren voor een kampeerplaats of verhuur accommodatie.


Contact
Camping Coogherveld
Steffen en Marjon
Kamperfoelieweg 7
1796 MT De Koog Texel

Telefoon: 0222-317728
Contactpagina:
klik hier.
Website:
www.coogherveld-texel.nl


Sfeer impressie camping en omgeving.