'TUSSEN WAD EN STRAND' AMELAND

Ecocamping 'Tussen Wad en Strand' is een kleine camping (max. 15 plaatsen) waar mensen op hun eigen manier de vakantie door kunnen brengen. Actief het eiland verkennen of rustig voor de caravan of tent zitten genieten van de ruimte en het echte eilandgevoel.

De ruime plaatsen, welke veel privacy bieden, zijn voorzien van een stroom-aansluiting. Toiletten, douches en een wasmachine en droger zijn aanwezig. Vanzelfsprekend is het sanitair op de camping schoon en goed verzorgd. 

Voor wie wat luxer wil kamperen staan er op de camping twee compleet ingerichte  lodges, een safaritent en een drenkelinghuisje, allen met eigen terras.
Tevens heeft ecocamping 'Tussen Wad en Strand' een compleet ingerichte en van alle gemakken voorziene 2 t/m 8 persoons bungalow ('Rust & Ruimte') net buiten het dorp Ballum ter beschikking, welke prachtig is gerenoveerd .
Voor grote groepen, bijvoorbeeld voor familie uitjes, ligt aan de rand van het dorp Buren, op 200 meter van het Wad en 800 meter van het strand, een
kampeerboerderij welke bestaat uit twee gedeeltes: de Boerezwaluw en de Zwaluw.

Bij goed weer kan er op de vuurplaats een vuurtje worden gemaakt en bij regenachtig weer kunt u gebruik maken van het bijgebouw voor de camping, met een keuken, wasruimte en een gezellige zithoek met een kast met boeken.

Omdat de camping volledig zelfvoorzienend is door het gebruik van zonnepanelen en een houtvergasser mag deze zich sinds 2013 ‘Ecocamping’ noemen.

Het wad, strand en het bos zijn dichtbij, want de camping bevindt zich op het smalste stuk van Ameland. Vanwege deze gunstige ligging bent u binnen 10 minuten lopen al in het bos en met 5 minuten al bij het Wad in de Ballumerbocht. In het gezellige dorpscentrum van Ballum vindt u leuke terrasjes en restauratieve faciliteiten.  En voor de paarden liefhebbers is er een manege in de nabije omgeving.
Kijkt voor meer en uitgebreider informatie rustig rond op onder vermelde site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland voor jong en oud kan zijn!

De familie Kiewied heet u van harte welkom.

Aanbieding
Korting 10% op Robbentochten & Sleepnetvissen met de Ameland - WL35 Brakzand.


Contact
'Tussen Wad en Strand'
Fam. A. J. Kiewied
Smitteweg 8
9162 EC Ballum Ameland

Telefoon 0519-542941 / 06-12678438
E-mail: 
familiekiewied@gmail.com
Website:
https://tussenwadenstrand.com


Sfeer impressie Camping, Bungalow en Kampeerboerderij.