KAMPEERBOERDERIJ DE ZWALUW EN DE BOEREZWALUW AMELAND

De Boerezwaluw en de Zwaluw is een gezellige en comfortabele kampeerboerderij welke is voorzien van een ruime keuken en een grote buitenruimte. De accommodatie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld familie-uitjes, groepen vrienden of groepsreizen.

De inrichting van de Zwaluw bestaat uit : 11 slaapkamers, televisiezaal, keuken, dames en heren douches, toiletten, ruime overkapping om gezellig te barbecuen en een grote speelweide met volleybal- en voetbalveld.

De inrichting van de Boerezwaluw bestaat uit: 10 slaapkamers, eetzaal en bar, keuken, berging, dames en heren douches, toiletten, een aparte invalidendouche en toilet, gezamenlijke ruimte met wasmachine en droger, grote speelweide met zitkuil en basket.

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel met z'n
brede stranden, blonde duinen, bos- en natuurgebieden en toch een optimale bereikbaarheid.
Aan de oostkant van Ameland treft u het Oerd, een prachtig wijds natuurgebied, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen door de duinen.
Of wat dacht u van een excursie? Een unieke kans om kennis te maken met de uiteenlopende soorten planten en dieren die zich hier huisvesten.


Maak eens een tractorrit over het strand of ga eens meer naar de Hôn, een ongerept natuurgebied, waar u met laag water zeehonden kunt aantreffen.
Of ga eens mee voor een onvergetelijke tocht op de Waddenzee. Varen op het Wad met de WL35 Brakzand is een ware belevenis.
Kijk voor meer en uitgebreider informatie rustig rond op onder vermelde site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland voor jong en oud kan zijn!

De familie Kiewied heet u van harte welkom en doet alles om uw verblijf op het prachtige Ameland onvergetelijk te maken.

Aanbieding
Korting 10% op Robbentochten & Sleepnetvissen met de Ameland - WL35 Brakzand.


Contact
'Tussen Wad en Strand'
Fam. A. J. Kiewied
Smitteweg 8
9162 EC Ballum Ameland

Telefoon 0519-542941 / 06-12678438
E-mail: 
familiekiewied@gmail.com
Website:
http://www.boerezwaluwopameland.nl

Klik hier voor een sfeer impressie van de Kampeerboerderij, Camping en Bungalow.