FAMILIEHUIS DE TRIAAN

De Triaan is een praktisch familiehuis
gelegen in een prachtige omgeving vlakbij het Nationaal Park Duinen van Texel in buurtschap Zuid-Eierland.

De accommodatie
bestaat uit drie 6-persoons vakantiewoningen geschakeld aan een recreatieruimte met  een eet- en zitgelegenheid voor 18 personen. Er is een aanrecht, voldoende servies, een kast met diverse spelletjes en een beamerscherm aanwezig. Tevens staan hier een afwasmachine, wasmachine en droger.
Iedere vakantiewoning is 70 m2 groot en van alle gemakken voorzien. Alle drie woningen zijn beneden geheel aangepast voor rolstoel gebruikers en mindervaliden, evenals de gemeenschappelijke ruimte.
Iedere woning heeft op de begane grond een ruime, tweepersoonsslaap- kamer met elektrische hoog/laagbedden. Met een draairuimte van minimaal 150x150 cm is deze slaapkamer zeer rolstoelvriendelijk. Vanuit deze slaapkamer is een directe verbinding naar de aangepaste badkamer. Op de bovenverdieping zijn twee 2-persoonsslaapkamers, elk voorzien van twee 1-persoonsbedden en een wastafel.

Daarnaast heeft iedere woning een eigen televisie met dvd-speler, gratis WiFi, een keramische kookplaat en eigen terras en entree.

Er kan dicht bij de vakantiewoningen worden geparkeerd en het verharde pad heeft geen obstakels of hoogteverschillen.
De ruime tuin biedt veel recreatiemogelijkheden en er is terrasmeubilair voor 18 personen aanwezig. 

Duinen zijn er binnen loopafstand en toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers, tevens zijn er ook een aantal stranden goed toegankelijk gemaakt. Verder zijn er talrijke restaurantjes, musea, paden en sportieve activiteiten.

Op ca. 500 meter vindt u De Muy en een stukje verder de Slufter. Dit zijn bijzondere natuurgebieden welke  een grote diversiteit aan planten, insecten en vogels bieden. 

De Triaan is dus een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. 
Onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie op Texel of een weekendje weg?
Familiehuis de Triaan verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Een lekkere
welkomstattentie!

Contact
Familiehuis de Triaan
Muyweg 13-17
1795 KA De Cocksdorp - Texel

Telefoon: 06-57576824
E-mail:
info@triaantexel.nl
Website:
www.triaantexel.nl
Volg Familiehuis de Triaan ook op
Facebook.


Sfeer impressie accommodatie en omgeving.