VAKANTIEBOERDERIJ "DE NACHTEGAAL"

Vakantieboerderij "De Nachtegaal" is een landelijk gelegen groepsaccommodatie tussen het pittoreske dorpje Ballum en het Wad. Gezien de centrale ligging dé ideale uitvalsbasis voor al uw excursies en uitstapjes.

De accommodatie is geschikt voor groepen vanaf 25 personen.
In het slaapgebouw zijn 10 kamers. Er zijn kussens aanwezig. De ruime slaapkamers zijn cv. verwarmd en elke kamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water. Het sanitair is uitermate verzorgd en in ruime mate aanwezig: 6 douches en 6 toiletten. De douchegelegenheden zijn gescheiden voor dames en heren. Tevens is er een speciale sanitaire voorziening voor rolstoelgebruikers, zodat de vakantieboerderij ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Naast het slaapgebouw vindt u een ruime eetzaal annex recreatieruimte. Hier vindt u ook een gezellige zithoek. De compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, heeft een zespits gasfornuis, klein fornuis, wokbrander, elektrische oven met 3 bakplaten 2 grote koelkasten en een
diepvriezer. In de eetzaal bevindt zich een aparte afwaskeuken met snelle vaatwasser. Keukengerei en eetgerei zijn in ruime mate aanwezig.

U verblijft in de vakantieboerderij is op basis van zelfverzorging. Wilt u toch een volledig verzorgd week(end) of wilt u verblijven op basis van halfpension of logies met ontbijt, dat kan. In samenwerking met een cateringbedrijf worden eenvoudige maar goed maaltijden geserveerd waarbij rekening kan worden gehouden met dieetwensen.

Bij het groepsverblijf is een ruim eigen terrein met speelveld aanwezig (voetbalveld, volleybalveld, basket) en een terras met picknicktafels. Dus veel ruimte voor sport en spel en lekker buiten zijn.

Uw groep is altijd de enige groep die op de accommodatie verblijft!

De sfeer van de accommodatie laat zich het best omschrijven als: ontspannen, ongedwongen, eenvoudig maar comfortabel, gezellig en sportief.

Heerlijk wandelen langs het strand of door de duinen, fietsen, paardrijden, zeehonden spotten, milieu jutten en musea bezoeken. Het kan allemaal op het mooie en gastvrije Ameland. Natuurlijk bent u als gast ook altijd van harte welkom om een kijkje te nemen op de naastgelegen melkveehouderij.

Aanbieding
Paardrijden arrangement. Klik hier voor meer informatie.

Contact
Vakantieboerderij "De Nachtegaal"
Zuidergrieweg 4
9162 EE Ballum - Ameland

Telefoon: 06-46394356
E-mail:
info@denagtegaal.nl
Website: www.denagtegaal.nl
Volg Vakantieboerderij "De Nachtegaal" ook op Facebook.


Sfeer impressie vakantieboerderij en omgeving.