B&B DE CYPRIAN

De Cyprian is een ruime en gezellige Bed & Breakfast, centraal gelegen op het eiland Terschelling in het dorpje Baaiduinen. Een accommodatie waar men regelmatig van gasten hoort dat ze weer thuis zijn als ze er komen logeren. U thuis voelen en bijna alles mag en niks moet zeg maar. Dat is wat de Bed & Breakfast  uitstraalt.

De accommodatie heeft verschillende soorten
 kamers, voor ieder wat wils. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet en zijn van het nodige comfort voorzien. De grote ontbijtzaal/woonkamer is beschikbaar voor iedereen. Hier kunt u overdag en 's avonds lekker zitten en genieten van een drankje of kopje koffie/thee.
Ook is er een grote tuin met terras waar u heerlijk kunt vertoeven

Op Terschelling ervaart u het ware eilandgevoel. Waar u ook bent, u proeft, ruikt, ziet of voelt de zee. Een uitgestrekt eiland met een fantastische natuur. Gezellige dorpen en genieten van al het lekkers dat
Terschelling te bieden heeft in een van de vele restaurants of op een zonnig terras
. Echt even helemaal weg. Pak de fiets buitendijks langs de Waddenzee of door de duinen. Eindeloze stranden nodigen uit tot heerlijke strandwandelingen en lekker actief bezig zijn. Of u nu alleen bent, met familie of vrienden, er is veel te zien en te doen.

 Ja, u thuis voelen en optimaal genieten van het echte eilandgevoel doet u bij Bed & Breakfast De Cyprian.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, de beschikbaarheid en boeken.

 

Contact
B&B De Cyprian
Baaiduinen 13
8884 HG Baaiduinen Terschelling


Telefoon: 0562-448026
E-mail:
info@decyprian.nl
Website:
www.decyprian.nl
Volg B&B De Cyprian ook op Facebook en Instagram.

 

 

Sfeer impressie B&B.