B&B en GROEPSACCOMMODATIE de CYPRIAN


De Cyprian is een ruime Bed & Breakfast centraal gelegen op het mooie eiland Terschelling in het dorpje Baaiduinen. Er zijn kamers in de B&B boerderij en in het vakantiehuisje in de tuin achter de B&B boerderij. Het Bed & Breakfast gedeelte is strikt gescheiden van de groepsaccommodatie en heeft een eigen uitgang en een eigen ontbijtzaal
.


In de Bed & Breakfast boerderij bevinden zich de kamers met wastafel. Douche en toilet zijn op de gang. Hier is ook een aparte ontbijtzaal waar u 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt met verse broodjes en lekkere producten van het eiland.


In het huisje achter de boerderij bevinden zich drie comfortabele slaapkamers allemaal voorzien van eigen douche en toilet.
Elke kamer beschikt over een tv met dvd speler en er is een koffie en thee voorziening aanwezig.

In de maanden juli en augustus is de gehele accommodatie beschikbaar als Bed & Breakfast. Er zijn dan geen groepen aanwezig. In die periode kunt  u dan ook gebruik maken van de recreatiezaal. De bar in de zaal is altijd goed gevuld. Hiervan mag u ook gebruik maken. Dit geldt niet voor de keuken.


De Cyprian is naast een B&B ook een gezellige groepsaccommodatie waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. De groepsaccommodatie De Cyprian is geschikt als vakantieverblijf voor groepen vanaf 25 tot 44 personen.


Rondom de Cyprian is een zee van ruimte voor sport en spel, zoals een voetbalveld en speeltoestellen. Maar natuurlijk ook een terras waar u heerlijk van de zon kunt genieten.


Gratis WiFi is beschikbaar.

Aanbieding
Wilt u in de maanden juli en augustus bij ons overnachten dan hebben wij voor u een leuke aanbieding/actie
5=4. Kom heerlijk 5 nachten bij ons logeren voor de prijs van 4.

Contact
B&B / Groepsaccommodatie De Cyprian
Baaiduinen 13
8884 HG Baaiduinen Terschelling


Telefoon: 0562-448026
E-mail:
info@decyprian.nl
Website:
www.decyprian.nl
Volg B&B De Cyprian ook op Facebook en Twitter.

 

Sfeer impressie B&B / groepsaccommodatie.