PENSION WESTERBUREN

Pension Westerburen ligt vlakbij het centrum van het dorp en telt in totaal elf tweepersoonskamers. Zeven van de kamers bevinden zich in het pension zelf, drie in het tuinhuis achter het pension en één in het pand naast het pension. In enkele kamers is het mogelijk om een extra bed bij te plaatsen. De kamers zijn compleet en comfortabel ingericht. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Ook een tv, wekkerradio en gratis WiFi zijn aanwezig.


In de serre aan de voorkant van het pension wordt ’s morgens een lekker ontbijt geserveerd. De serre is een heerlijke plek om gedurende de dag te verblijven met vrij uitzicht op de Middenstreek en met een eigen terras voor de deur.

Uit de welgevulde koelkast kan een drankje gepakt worden en koffie, thee of warme chocomelk wordt verzorgd door een automaat in de gang. De consumpties dienen door de gasten zelf bijgehouden te worden.

In de serre vindt u verder boeken over bijvoorbeeld de geschiedenis van Schiermonnikoog en het Wad, tijdschriften, kranten (Volkskrant en De Telegraaf) en eventueel nog een laptop voor algemeen gebruik


Schiermonnikoog is het kleinste Nederlandse Waddeneiland maar groots
wat betreft haar natuur. Het hele eiland heeft de status van Nationaal park. Schiermonnikoog heeft het breedste strand van Europa. Een onmetelijke zandvlakte waar uw hart sneller van gaat kloppen als u van rust en ruimte houdt. Het unieke van Schiermonnikoog ligt in het ongeschonden karakter en de uitgestrekte natuurpracht. Het eiland is één groot kunstwerk, gesigneerd door moeder natuur zelf.


Kortom gegarandeerd aangenaam vertoeven!

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Pension Westerburen
Middenstreek 32
9166 LN Schiermonnikoog


Telefoon 0519 – 531196 /  06-52212287
Fax: 084-8679741
E-mail:
info@westerburen.nl
Website:
http://westerburen.nlSfeer impressie pension.