B&B PASTORIE MARIE

Welkom thuis bij Bed & Breakfast Pastorie Marie, een huis met een ziel. De prachtige B&B ligt in het dorpje Oudeschild, thuishaven van de Texelse vissersvloot. De sfeervolle gastenkamers zijn ruim, comfortabel en liefdevol ingericht elk met een eigen luxe badkamer welke is voorzien van een riante regendouche. De Marie Suite beschikt ook nog over een luxe ligbad. Daarnaast staan in de kamers comfortabele tweepersoons bedden, comfortabele stoelen met koffietafel, een Nespresso apparaat, Waterkoker, een Flatscreen TV en is tevens gratis WiFi beschikbaar.

Het ontbijt serveren we in de tuinkamer en bij mooi weer ontbijten we graag in onze besloten binnentuin. Geniet van onze gastvrijheid. En vooral: geniet van uw verblijf op Texel en voel u thuis.  

B&B Pastorie Marie ligt aan de Waddenzee, Werelderfgoed sinds 2009. Achter ons strekt zich het natuurgebied Lage Land uit en ligt de Hoge Berg, een landschapsreservaat beheerd door Vereniging Natuurmonumenten. Het Lage Land bestaat uit gras- en rietland, en is de leefruimte van weidevogels zoals kieviten, grutto’s, tureluurs en lepelaars. Enkele passen oostelijk van de pastorie ligt Fort de Schans, eveneens beheerd door Natuurmonumenten. De vissershaven van Oudeschild is op tien minuten wandelafstand. Oudeschild ligt zo’n 3,5 kilometer van Den Burg, het grootste dorp van Texel met veel winkeltjes, restaurantjes en terrassen.

Bij de pastorie is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zowel uw wandel- als fietstochten beginnen bij onze voordeur. Heeft u geen eigen fiets, dan zullen we deze met liefde voor u verzorgen. De busdienst is op enkele minuten loopafstand en brengt u over het hele eiland. Tussen de veerhaven
en B&B Pastorie Marie is een directe verbinding.

We heten u graag welkom in Bed & Breakfast Pastorie Marie.


Aanbieding
Bij aankomst koffie met gebak en een mooie fles wijn op de kamer.

Contact
Bed & Breakfast Pastorie Marie
De Ruyterstraat 128
1792 AP Oudeschild

Telefoon: 0222-712950 of  06-53410845
E-mail:
info@pastoriemarie.nl
Website:
www.pastoriemarie.nl
Volg Bed & Breakfast Pastorie Marie ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.