RECREATIEBOERDERIJ YNSEN

Aan de rand van het dorp Hollum op Ameland, op een mooie plek, ligt de sfeervolle groepsaccomodatie van Ynsen in een voormalige boerderij, op korte loopafstand van het centrum waar u gezellig kunt winkelen of een terrasje kunt pikken.

De recreatieboerderij biedt voldoende privacy en is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en is het hele jaar geopend.

In het slaapgedeelte zijn 9 slaapkamers. Er zijn kussens en dekbedden aanwezig. Voor de dekbedden dient u zelf een lakenset (dekbedovertrek, laken en kussensloop) mee te nemen. Lakensets kunnen desgewenst ook worden gehuurd.
De 9 slaapkamers hebben elk een wastafel met warm en koud stromend water en een garderobekast. Het sanitair is uitermate verzorgd en in ruime mate aanwezig: 5 douches en 5 toiletten verdeelt in drie ruimtes waarvan één geschikt is voor mindervaliden.

In de eetzaal is een apart zitgedeelte met kabel - tv en munttelefoon. De aanwezige keuken, is volledig ingericht voor zelfverzorging met een 6-pits fornuis, vaatwasser, koel/vriescombinatie, koffiezetter en magnetron. Eveneens zijn een wasmachine en wasdroger op basis van munten aanwezig.
De gehele accommodatie is voorzien van centrale verwarming.
Verzorging (ontbijt of diner) is in overleg mogelijk. 

Op het beschutte buitenterrein is een ruim terras met tafels en banken. Ook staan hier een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een sportveld voor voet- of volleybal. Dus veel ruimte voor sport en spel en lekker buiten zijn.

Uw groep is altijd de enige groep die op de accommodatie verblijft!
Parkeerterrein is voldoende aanwezig.

De accommodatie is zeer geschikt voor een familie uitstapje of groep vrienden.
De sfeer van de accommodatie laat zich het best omschrijven als: ontspannen, ongedwongen, eenvoudig maar comfortabel, gezellig en sportief.

Heerlijk wandelen langs het strand of door de duinen, fietsen, paardrijden, zeehonden spotten, milieu jutten en musea bezoeken. Het kan allemaal op het mooie en gastvrije Ameland.

Aanbieding
Voor de liefhebbers is een barbecue beschikbaar.

Contact
Ynsen Recreatie
Oosterlaan 18
9161 AC Hollum Ameland

Telefoon: 0519-554152
Mobiel: 06-53259220
E-mail:
info@ynsenrecreatie.nl
Website:
www.ynsenrecreatie.nl


Sfeer impressie vakantieboerderij en omgeving.