DE POSTOIRI TERSCHELLING

De Postoari is een sfeervolle bed & breakfast op het oostelijk deel van Terschelling. In een oude pastorie uit 1907 bieden we u een typisch Terschellings ‘bed en ombiten’. We beschikken over vier bijzondere luxe kamers, die zijn vernoemd naar vier dominees uit de afgelopen 100 jaar. De sfeer van weleer is terug te vinden in de inrichting. De tuin is een klein paradijs van rust, waar u lekker kunt toeven na een dagje fietsen of strand.

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer. Twee badkamers hebben een bad, de andere twee een dubbele stortdouche. De bruidssuite heeft bovendien een eigen balkon, waar u ’s ochtends lekker met een kopje koffie in de zon zit. Op de zolderkamers heeft u prachtig uitzicht over het wad. In de gang vindt u een koffie- en theemachine, verschillende hapjes en koelkast vol met biologische wijn, bier en frisdrank. Verder beschikken we over draadloos internet.

 

Flang in de pan
Flang kookt regelmatig voor de gasten van de B&B. Hij verzorgt daarnaast ook kookworkshops met pure Terschellinger producten. Hij gebruikt rundvlees van eilander koeien, Terschellinger lamsvlees, eitjes en kazen van de lokale boeren en Noordzee garnalen. Groenten en kruiden komen uit zijn moestuin. Hij neemt u mee de natuur in om uw eigen ingrediënten te verzamelen, zoals schelpen van het wad, zeekraal, zeewier en paddenstoelen. U bereidt die daarna samen tot een heerlijke maaltijd.

Dus wanneer u er even lekker tussenuit wilt, lekker wilt uitwaaien, lekker wilt eten en drinken dan bieden wij volop originele mogelijkheden.
Kijk op onze site voor de diverse -actuele- arrangementen.
Tot ziens in De Postoari!
We ontvangen u graag ‘op syn Aesters’ (Oosterschellings) met een Terschellinger lekkernij.

Aanbieding

Diverse arrangementen/specials. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.
 

 

Contact
B&B De Postoari
Flang Cupido & Willemijn Steentjes
Dorpsstraat 25
8896 JA Hoorn Terschelling

Telefoon 0562-850134  
E-mail:
overnachten@postoari.nl

Website: www.postoari.nl / www.flangindepan.nl


 
Sfeer impressie B&B.