SMEDERIJ TEXEL B&B


Voor IJzersterke Gastvrijheid bent u welkom in onze oude smederij. Ruim 150 jaar geleden gebouwd en lang gebruikt als smederij. De sporen hiervan zijn nog terug te vinden in ons pand.

In onze gastenverblijven hebben we de sfeer van vroeger behouden, de luxe van nu gemaakt en de humor van alle tijden er in gebracht. Uw gastenverblijf is voorzien van een lekker zitgedeelte met plaids en kussens voor een sfeer om in weg te dromen. De bedden zijn opgemaakt, er hangen badjassen en de handdoeken liggen klaar in de eigen badkamer voor optimale ontspanning. Ook is er een koelkastje, Segafredo koffie apparaat, waterkoker en TV met DVD speler. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken brengen wij elke ochtend een luxe ontbijt op een door u gewenst tijdstip (tussen 8:00 en 9:30 uur).

Niet alleen u kunt heerlijk genieten op Texel, maar ook uw huisdier is in onze 2 gastenverblijven Vuur en Droom van harte welkom.

In onze ruime tuin met oude boomgaard kunt u heerlijk relaxen en wegdromen van alle dingen die even niet belangrijk zijn. In de tuin is een keukentje waar u koffie en thee kunt nuttigen.

Daarnaast lonkt natuurlijk de zee …
Aan de ene kant het werelderfgoed de Waddenzee en aan de andere kant de Noordzee met het prachtige strand en alles wakend onder het oog van de imposante vuurtoren.
Texel een uniek natuurgebied welk bekend
 staat bekend om de grote aantallen orchideeën, bijzondere kwelderplanten.
Het waddengebied is de kraamkamer voor zeldzame vogels, vissen en zeezoogdieren.

Op loopafstand zijn verscheidene restaurants met leuke terrasjes aanwezig en niet te vergeten is.

Naast rust is er dus veel om van te genieten en genoeg om te beleven op het prachtige Texel.
Smederij Texel, meer dan een Bed and Breakfast alleen!

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor meer informatie, eventuele arrangementen, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Smederij Texel B&B
Kikkertstraat 47
1795 AB De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-316530
E-mail:
 info@smederijtexel.nl
Website:
 www.smederijtexel.nl

Volg Smederij Texel B&B ook op Facebook en Twitter. 

 


Sfeer impressie B&B.