B&B SMEDERIJ TEXEL

Bed & Breakfast Smederij Texel biedt wat u nergens op Texel vindt: een B&B waar alles anders is. Met vijf unieke kamers, geschikt voor alleen volwassenen, in een fantastische omgeving zorgen wij ervoor dat u Texel op een andere manier leert kennen.

Gastenverblijven met een eigen identiteit, want niets in de kamers is standaard. Geen standaardbedden en geen dertien-in-een-dozijn-meubelen, maar een zorgvuldig samengestelde inrichting, waarin u steeds weer nieuwe details ontdekt. Met liefde en aandacht gedaan om u een fijn verblijf op het mooiste Waddeneiland van Nederland te kunnen bieden. Vol romantiek en avontuur. Want op Texel is altijd wat nieuws te ontdekken.

Zing, loop, fiets, geniet, lach en bewonder!

Kies daarom voor een heerlijk weekendje weg op Texel, want het is altijd tijd voor Texel, het eiland  waar u het leven viert. En veel is er niet voor nodig om u volmaakt gelukkig te voelen op Texel, omdat het eiland zoveel moois te bieden heeft. Een schitterend Nationaal Park met ruige blonde duinen, kwelders, zoute kreken en een vuurtoren met een markante geschiedenis. Uitgestrekte stranden om lange wandelingen te maken. Sportieve activiteiten, mooie winkels. Culinair genieten op alle niveaus tot een Michelin-ster aan toe. Dat en veel meer is Texel.

Bed & Breakfast Smederij Texel ligt op een
uitstekende locatie. Ja, een korte break in Smederij Texel maakt dat u er weer even tegen kunt.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en kamer reserveren.

 

Contact
Bed & Breakfast De Smederij

Sander & Dionne
Kikkertstraat 47
1795 AB De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-316530 / 06-38428336
E-mail:
 info@smederijtexel.nl
Website: www.smederijtexel.nl

Volg B&B Smederij Texel ook op Facebook en Instagram. 


Sfeer impressie B&B.