B&B de SMEDERIJ TEXEL

Voor IJzersterke Gastvrijheid bent u welkom in onze oude smederij. Ruim 150 jaar geleden gebouwd en lang gebruikt als smederij. De sporen hiervan zijn nog terug te vinden in ons pand.

In onze gastenverblijven hebben we de sfeer van vroeger behouden, de luxe van nu gemaakt en de humor van alle tijden er in gebracht. Uw gastenverblijf is voorzien van een lekker zitgedeelte met kaarsjes, plaids en kussens voor een sfeer om in weg te dromen.  De bedden zijn opgemaakt, er hangen badjassen en de handdoeken liggen klaar in de eigen badkamer voor optimale ontspanning. Ook is er een koelkastje, Segafredo koffie apparaat, waterkoker en TV met DVD speler. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken brengen wij elke ochtend een luxe ontbijt op een door u gewenst tijdstip.

Niet alleen u kunt heerlijk genieten op Texel, maar ook uw huisdier is in 2 gastenverblijven van harte welkom. Voor uw hond of kat hebben we een lekker bedje en de etensbakken staan klaar!

Ook in onze ruime tuin met oude boomgaard kunt u heerlijk relaxen en wegdromen van alle dingen die even niet belangrijk zijn. In de tuin is een keukentje waar u koffie en thee kunt pakken, ook staat er een barbecue voor algemeen gebruik.


Daarnaast lonkt natuurlijk de zee.
Aan de ene kant het werelderfgoed de Waddenzee en aan de andere kant de Noordzee met prachtig strand alles wakend onder het oog van de imposante vuurtoren.
Op loopafstand zijn verscheidene restaurants met leuke terrasjes aanwezig en niet te vergeten is Texel een uniek natuurgebied welk bekend
staat bekend om de grote aantallen orchideeën, bijzondere kwelderplanten.
Het waddengebied is de kraamkamer, zeldzame vogels, vissen en zeezoogdieren.

Naast rust is er dus veel om van te genieten en genoeg om te beleven op het prachtige Texel.

Aanbieding
Arrangement € 275,00 voor 2 personen exclusief toeristenbelasting (€ 1,70 p.p.p.n) bestaande uit:
2 overnachtingen + incl. ontbijt.
combimuseum kaart (Ecomare, Kaap Skil en/of vuurtoren of Oudheidskamer -afhankelijk van periode-).
driegangen diner bij strandpaviljoen Kaap Noord


Contact
B&B de Smederij Texel
Kikkertstraat 47
1795 AB De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-316530 of 06-48011333
E-mail:
www.smederijtexel.nl

B&B de Smederij Texel ook op Facebook en Twitter.Sfeer impressie B&B.