GROEPSVERBLIJF 'NIEUW BORNRIF'

Ons groepsverblijf is gelegen achter onze Texelse stolpboerderij. Het verblijf bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het bos, duinen en strand. Op ongeveer 400 meter afstand ligt de Texelse badplaats de Koog, waar men terecht kan voor diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld karten, bowlen, tennissen. Ook zijn hier winkels, supermarkten en restaurants.


Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif is geschikt voor groepen tot 42 personen en is daarom ideaal voor familie uitjes of groepen vrienden. De accommodatie omvat 7 slaapkamers, 2 voor 8 personen, 2 voor 5(6) personen, 1 voor 6 personen en 2 voor 4 personen. In totaal zijn er 4 douches, 4 toiletten en 8 wastafels.

 

In de accommodatie is alles aanwezig wat nodig is op basis van zelfverzorging. De keuken is compleet ingericht en geschikt voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen met twee kooktoestellen, oven, snelvaatwasser, snelzet koffieapparaat en gewoon koffieapparaat, koelkasten en koelkast met vriezer. Ook is voldoende serviesgoed aanwezig. Het verblijf wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Er is een speelveld voor diverse buitenactiviteiten met speeltoestellen en er zijn tevens wat kleine dieren aanwezig. Op het speelveld staan ook een aantal een aantal picknicktafels en stoelen. De accommodatie wordt aan een groep verhuurd.

 

Beddengoed, theedoeken ed. dienen zelf mee te worden gebracht. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Kussenslopen, matrashoezen en dekbedovertrekken zijn verplicht om te gebruiken over onze hoezen heen.

 

Bij boerderij is ook een appartement aanwezig welke geschikt is voor 4 personen. Het bestaat uit een ingerichte keuken, een groot eet/zit gedeelte, 2 grote slaapkamers, een douche en een apart toilet en een zitgelegenheid in de tuin.

 

Indien gewenst kan het samen met het groepsverblijf worden gehuurd.

Parkeerplaats en gratis WiFi zijn aanwezig.

En het uitzicht? De zonsopkomsten en -ondergangen zijn adembenemend. Het uitzicht spreekt voor zich...

Kom en ervaar het zelf!

Aanbieding
Korting 5% per persoon op een lang weekend (vrijdag t/m zondag). Normaal tarief € 49,00 per persoon.

 

Contact
Groepsverblijf 'Nieuw Bornrif'

 

Mienterglop 25
1796 MR De Koog Texel

Tellefoon: 0222-317289
E-mail:
info@nieuwbornrif.nl
Website:
www.nieuwbornrif.nl

Volg Groepsverblijf 'Nieuw Bornrif' ook op Facebook.


Sfeer impressie groepsverblijf.