CAMPING DE KRIM

Genieten met het hele gezin! Dat doet u op 5-sterren Camping De Krim op Texel,  een echte familiecamping. De camping ligt vlakbij het strand, waar uw (klein)kinderen uren doorbrengen met zandkastelen bouwen, dammetjes leggen, vliegeren, bodyboarden en nog veel meer. En eenmaal terug op de camping wordt het moeilijk kiezen: gaat u naar het binnen- of buiten zwembad, indoor kinderspeelparadijs, stoere buitenspeelterrein, klimpark, 'glow in the dark', midgetgolfen, golfen, bowlen of …

 

Het kampeerterrein is speels en natuurlijk ingericht, met een grote variatie aan kampeerplaatsen op grotere of kleine grasveldjes. Luw, beschut of de hele dag zon, aan u de keuze. Vaak is er een speeltuintje op zichtafstand. De moderne, verwarmde sanitairgebouwen liggen centraal, en worden intensief verzorgd. Ook zijn hier faciliteiten voor mindervaliden aanwezig. Warm water en douchen is vanzelfsprekend gratis. Bij uw kampeerplaats hoort een eigen parkeerplaats op een parkeerterrein in de buurt van uw plaats. Gratis WiFi is aanwezig.

 

Op Camping De Krim heeft u keuze uit drie soorten ruime kampeerplekken (80-120 m2).

 

De standaard kampeerplaatsen met 10 ampère stroom vindt u op beschutte grasvelden. De plaatsen zijn geschikt voor een tent, caravan of camper met 1 bijzettent (max. 4 m2.).

Wilt u meer comfort? Dan kiest u voor een Comfortplaats met 10 ampère stroom, kabel-TV en water/riool aansluiting. U parkeert uw de auto op een eigen, genummerde parkeerplaats. Voor een tent, caravan of camper met 1 bijzettent (max. 4 m2.).

 

Luxe kamperen kan op een Comfort Plusplaats met privé-sanitair,10 ampère stroom, kabel-TV en water/rioolaansluiting. Deze kampeerplaatsen liggen nabij het parkcentrum.

 

Trekt u het eiland rond of zoekt u eenvoudige slaapplaats voor een kort verblijf? Dan is een trekkershut op Texel ideaal! U beschikt over twee stapelbedden, een tafel met vier stoelen en een klein keukenblok met 4-pitsgasfornuis.

 

Camping De Krim heeft ook speciale plaatsen voor kampeerauto’s binnen en ‘buiten de poort’! Voorzien van 10 Ampère elektra twee camperstations voor het legen van vuilwater- en toilettanks en het vullen van drinkwater. De ondergrond is gras. 

 

Op Camping De Krim is een gedeelte van het kampeerterrein speciaal gereserveerd voor seizoenplaatsen. Alle seizoensplaatsen zijn voorzien van water, riool, kabeltelevisie en 10 ampère elektra. Omdat Camping De Krim het gehele jaar geopend is kunt u uw caravan tijdens de wintermaanden laten staan en zelfs te gebruiken!

We heten u graag welkom op Camping De Krim!

 

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

 

Contact
Camping De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp


Telefoon:
0222-390112
E-mail:
reserveringen@krim.nl
Website:
www.krim.nl/park/camping-de-krim
Volg Hotel Molenbos ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping en omgeving.