CAMPING DE BLAUWE HAAN

Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Voor elke doelgroep is een apart veld gecreëerd zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

 

Er zijn een aantal ruim opgezette kampeervelden waarop kleine speeltuinen te vinden zijn. Ideaal voor gezinnen met (klein) kinderen maar ook is er een apart rustgebied waar u in stilte heerlijk kunt kamperen zonder dat u gestoord wordt. Tevens heeft De Blauwe Haan een apart veld ingericht voor eenoudergezinnen, een knus en gezellig kampeerterrein met de mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten.

 

Elke kampeerplaats heeft een eigen watertappunt en een afvoer. Daarnaast heeft u de keuze tussen 6 of 10 ampère stroom. Een aantal kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen sanitaire unit met douche, toilet en wastafel. Voor de koudere dagen zit er ook een elektrische verwarming in. Kamperen wordt zo luxe kamperen!

 

Om het voor u helemaal gemakkelijk te maken, is het mogelijk om uw auto naast uw tent te parkeren. Mocht u dit juist niet willen, dan zijn er ook kampeervelden waar auto's verboden zijn.

 

En dan het unieke sanitairgebouw. U zult niet snel zo'n geweldig sanitairgebouw aan aantreffen op een camping. Het sanitairgebouw kent 2 gezichten: van buiten lijkt het een traditionele schuur welke past in de omgeving, maar eenmaal binnen ontdekt u de luxe zoals u die niet eerder gezien heeft op een camping. Er zijn zelfs voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

En wilt u kamperen in Drenthe maar heeft u geen tent? Geen probleem. Er zijn meerdere huurtenten aanwezig die van alle gemakken voorzien zijn. Er zijn zelfs compleet ingerichte safaritenten met een ingerichte woonkamer en een wc! Ook uw trouwe viervoeter is uiteraard van harte welkom op het kampeerterrein. Deze dient wel aangelijnd te zijn om overlast te voorkomen.

 

Tevens is er een vakantiebungalow uit de jaren 70 met interieur uit die tijd. Retro met een vrolijke noot!  De bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen en staat niet op de camping maar een kwartiertje rijden nabij Ruinen tegen Boswachterij Ruinen aan. U loopt zo het bos in en uw hond mag mee!

De aanwezige 4 persoons trekkershut is perfect als u op zoek bent naar de gezelligheid van kamperen maar dat liever niet in een tent wilt doen. De trekkershut is gebouwd van eersteklas hout. Het is een solide en gedegen huisje van ongeveer 10 vierkante meter met een basic inrichting maar wel met alle elementen om uw verblijf tot een succes te maken.

Gratis WiFi is aanwezig in de 'huiskamer', het hart van De Blauwe Haan. Deze omgebouwde voormalige kippenschuur is al 40 jaar hetzelfde ingericht. De hout kachel zorgt mede voor de sfeer. Er wordt fair trade koffie en thee geschonken en er zijn diverse biologische- en streekproducten te koop. Tijdens vakantieperiodes en weekenden kunt u er friet, pizza en pannenkoeken eten. Ook kunt u dan verse broodjes kopen in de croissanterie. Er is een boekenhoek dus kan er naar hartenlust gelezen worden. En spelletje biljart of darts is ook mogelijk.

 

De camping grenst direct aan een geweldig mooi natuurgebied. U loopt direct vanaf uw kampeerplaats zo de natuur in. En, Drenthe staat bekend als de fietsprovincie bij uitstek. Ook zijn in de omgeving vele mogelijkheden voor een leuk dagje weg.

 

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

 

Contact

Kampeerterrein de Blauwe Haan
Weg achter de es 11
7975 PZ Uffelte (Zuidwest Drenthe)


Telefoon: 0521-351269

E-mail: info@blauwehaan.nl
Website:
www.campingdeblauwehaan.nl
Volg Kampeerterrein de Blauwe Haan ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.