NATUURKAMPEERTERREIN DE GROENE HEN

Het terrein is open vanaf april tot november en 's winters zonder douche. Er zijn 20 ruime kampeerplaatsen en is een combinatie terrein met Kampeerterrein de Blauwe Haan.

Vele gasten, die voor de rust en de natuur komen voelen zich hier thuis.

Het natuurkampeerterrein heeft een nieuw sanitairgebouw met wc's, douches, wastafels, chemisch toilet, en afwasbakken. Douchen is gratis.

Centraal op het terreintje is een overkapping gemaakt van robinia hout en tweedehands tentdoek. Een leuke en originele accommodatie waar de gasten gezellig samen kunnen vertoeven.                           

 

Er zijn twee prachtige natuurkampeerterrein fietsen aanwezig voor gasten die geen eigen vervoermiddel hebben en toch een boodschapje willen doen. De fiets kan gratis gebruikt worden. Daarnaast zijn er ook fietsen te huur.                                                          

 

Ook zijn er voldoende water/afvoer punten en stroomaansluitingen van 6 tot 10 ampère en is er een E-bike oplaadpunt.

Er is geen CAI en WiFi. TV kijken en internetten kan in de 'huiskamer'. Iedereen mag gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen terrein van
De  Blauwe Haan. Wilt u graag WiFi op uw kampeerplaats dan kan er een ticket gekocht worden bij de receptie.

De huiskamer is het hart van Haan en Hen. Deze omgebouwde voormalige kippenschuur is al 40 jaar hetzelfde ingericht. De hout kachel zorgt mede voor de sfeer. Er wordt fair trade koffie geschonken en tijdens vakantieperiodes en weekenden kunt u friet, pizza en pannenkoeken eten. Ook kunt u dan verse broodjes kopen in de croissanterie. Er is een boekenhoek dus kan er naar hartenlust gelezen worden. En spelletje biljart of darts is ook mogelijk.

 

De omgeving van Natuurkampeerterrein De Groene Hen is groen, paars, geel en blauw.

Groen van het vele bos, Paars van de prachtige heidevelden, Geel van de zandverstuivingen en Blauw van de voltallige vennen. Er kan eindeloos gefietst en gewandeld worden en het is er heel stil.

En waar zie je nog heldere sterrenhemels. Nou, in Uffelte!

U bent het hele jaar welkom op de camping. Vanaf 1 november tot 23 maart kunnen wordt er geen douche meer bieden maar wel een toilet. En een lekker vuurtje maken kan in de buitenhaard. Het is wel heel stil, maar misschien houdt u daar wel van.

 

Wij verwelkomen u graag als gast.
Wim, Anneke, Henk en
Janneke.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse tarieven en eventuele arrangementen. 

 

 

Contact

Kampeerterrein De Groene Hen
Familie van den Engel
Weg achter de es 11
7975 PZ Uffelte (Zuidwest Drenthe)

 

Telefoon: 0521-351269
E-mail:
info@blauwehaan.nl
Website:
www.degroenehen.nl
Volg Kampeerterrein de Blauwe Haan ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.