MINICAPING DE GOUBERVILLE

De Gouberville is een kleine (familie)camping. Met de nadruk op rust en ruimte. Waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staan aangeschreven. Met 9 kampeerplekken, voorzien van 6 ampère stroom. Geschikt voor tenten, caravans en campers. Op de camping staan verspreid enkele picknicktafels. Deze zijn door iedereen te gebruiken. Daarnaast kunnen campinggasten na overleg/op afspraak gebruik maken van de kookgelegenheid in de Goubervilla.

Het goed onderhouden sanitair en bestaat uit 6 ruimtes: drie toiletten, een douche, een wastafel en een mindervalide ruimte. Deze mindervalide ruimte heeft een toilet, douche en wastafel. Buiten is een aanrecht met koud/warm water, een water tappunt en een uitstort voor het chemisch toilet


Heeft u geen caravan of tent en wilt u toch overnachten op de camping, dan kunt u bij ons in Klein Frankrijk of Bretagne (of in een van de pipowagens) genieten van de sfeer op de camping. Klein Frankrijk is een robuuste blokhut voor 6 personen welke van alle gemakken is voorzien en beschikt over voldoende privacy. Met een eenvoudige kookgelegenheid (geen stromend water), koelkast, senseo. Lekkere leunstoelen en een aparte eettafel. Een twee persoonsbed en een afgezonderde slaapgelegenheid voor bv. de kinderen, waar twee stapelbedden staan. Bij mooi weer (maar ook bij minder mooi weer) bieden de openslaande deuren toegang tot een eigen veranda.

Of kies voor een heerlijk verblijf in Bretagne, een 4 persoons blokhut. Sfeervol ingericht en ook van alle gemakken voorzien. Je moet de sfeer geproefd  hebben. Een eigen keukentje, met stromend water. In Klein Frankrijk en Bretagne heerst een gemoedelijke sfeer. Een plek waar heerlijk ontspannen voorop staat, hier kun je volop genieten van je vrije dagen.


Door de combinatie van een camping, een
B&B en De Goubervilla is de Gouverville ook ideaal als groepsaccommodatie voor families en vriendengroepen om ongestoord samen te komen. Samen genieten van de gezellige sfeer en toch helemaal jezelf zijn. Uitgebreid bijkletsen, maar ook even uitwaaien, de benen strekken en een frisse neus halen. Een paar dagen of een heel weekend: de mogelijkheden zijn er.

Assen is de levendige hoofdstad van Drenthe en ligt in een aantrekkelijk esdorpenlandschap, waar het dorpje Witten ook toebehoord. De Gouberville geniet de vrijheid van het buiten wonen, maar ook van de voordelen om nabij een stad te wonen. Het centrum van Assen ligt op 5.4 km afstand (ong. 20 minuten fietsen naar hartje centrum). Ook het recreatiegebied Baggelhuizen ligt vlakbij en biedt volop mogelijkheden.

Kortom, bij de Gouberville voel je je 'als God in Frankrijk'.

Aanbieding
Bij vooraf reserveren/een boeking van 3 nachten of meer
10% korting op de kampeerprijs (exclusief toeristenbelasting).

Contact
B&B / Camping De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

Telefoon: 0592-353028 / 06-26396831
E-mail:
info@minicampingdegouberville.nl
Website: www.minicampingdegouberville.nl
Volg B&B / Camping De Gouberville ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.