B&B DE GOUBERVILLE

Overnachten in Parijs of Lille, dat wil toch iedereen? Gezelligheid, gastvrijheid en kwaliteit, in een ongedwongen sfeer. Daar waar gezelligheid geen tijd kent. Er helemaal uit zijn en toch thuis. Gemakkelijk en zonder gedoe. Dat is B&B de Gouberville. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. De kamers zijn te bereiken via een trap en liggen boven de Goubervilla, de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar het goed toeven is. Bij mooi weer is het prettig zitten onder de veranda of u zoekt elders in de tuin een knus plekje. ’s Morgens kunt u beneden ontbijten, op een tijd, wanneer het u uitkomt. 


Bent u aan het rondreizen, houdt u een korte vakantie of bent u bij vrienden in de buurt op bezoek, dan kunt u ook prima overnachten in Normandie of Bordeaux. Dit zijn twee knusse en gezellige pipowagens voor 2 personen. Een bijzondere gezellig ruimtes met een prettig karakter. Aan gezelligheid geen gebrek. Met een bedstee of twijfelaar van uitstekende kwaliteit. In de pipowagens liggen opgemaakte bedden en handdoeken voor u klaar. U maakt gebruik van het sanitair op de camping. In overleg kan er voor ontbijt gezorgd worden.

Bij de kleine gezellige
(familie)camping ligt de nadruk op rust en ruimte. Gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staan aangeschreven. Door de combinatie van een camping, slaapgelegenheden en De Goubervilla is B&B de Gouberville ook ideaal als groepsaccommodatie voor families en vriendengroepen om ongestoord samen te komen. Samen genieten van de gezellige sfeer en toch helemaal jezelf zijn. Uitgebreid bijkletsen, maar ook even uitwaaien, de benen strekken en een frisse neus halen. Een paar dagen of een heel weekend: de mogelijkheden zijn er.

Honden zijn niet toegestaan in de slaapgelegenheden. Gratis WiFi is beschikbaar.

Assen is de levendige hoofdstad van Drenthe en ligt in een aantrekkelijk esdorpenlandschap, waar het dorpje Witten ook toebehoord. De Gouberville geniet de vrijheid van het buiten wonen, maar ook van de voordelen om nabij een stad te wonen. Het centrum van Assen ligt op 5.4 km afstand (ong. 20 minuten fietsen naar hartje centrum). Ook het recreatiegebied Baggelhuizen ligt vlakbij en biedt volop mogelijkheden.

Kortom, bij de Gouberville voel je je 'als God in Frankrijk'.

Aanbieding
Bij vooraf reserveren/een boeking van 3 nachten of meer
10% korting op de kampeerprijs (exclusief toeristenbelasting).

Contact
B&B / Camping De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

Telefoon: 0592-353028 / 06-26396831
E-mail:
info@minicampingdegouberville.nl
Website: www.minicampingdegouberville.nl
Volg B&B / Camping De Gouberville ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.