GROEPSACCOMMODATIE ORVELTER HOF

Als u met uw familie of  vrienden een weekendje weg gaat, is dat natuurlijk genieten. En bij Orvelter Hof helemaal. In het rustige hart van Drenthe, op de Drentse Hooglanden en aan de rand van het sfeervolle monumentendorp Orvelte, vindt u onze prachtige en luxe groepsaccommodatie waar u als gast huiselijkheid en privacy ervaart. U heeft de natuur binnen handbereik evenals tal van bezienswaardigheden en attracties. In deze mooie en sfeervolle vakantieboerderij ziet u hoe historische gebinten op fraaie wijze in de inrichting zijn opgenomen.

Orvelter Hof heeft 17 luxe twee persoonsslaapkamers welke van eigen sanitair zijn voorzien en de naam hebben van een dorp rondom Orvelter Hof. Eén kamer beschikt over aangepast sanitair voor mindervaliden en/of  rolstoelgebruikers. Alle kamers beschikken verder over gratis WiFi. In de ruime woonkamer staat een grote flatscreen TV en een geluidsinstallatie. Er is een sfeervolle bar, een leestafel en diverse gezellige lounge- en zithoekjes om samen herinneringen op te halen of een goed glas wijn te drinken. Ook is er een professionele keuken voor veel kookplezier. Op de grote speelzolder met tafeltennistafel, spelletjes, knutselhoekje, tv en heerlijke zitzakken kunnen jong en oud zich vermaken.


Buiten is een heerlijk terras op het zuiden en staan er picknick tafels op het gras. In de mooie speeltuin met speeltoestellen en springkussen zullen kinderen zich zeker niet vervelen en ook volwassenen kunnen er
weer even kind zijn.


In de omgeving van groepsaccommodatie Orvelter Hof valt veel te beleven. U kunt genieten van de prachtige natuur rondom Orvelte en Witteveen, fietsen door de bossen, slenteren over de heide met z’n mooie vennetjes of rondkijken in de mooie dorpjes rondom Orvelter Hof.

We heten u daarom graag welkom op Orvelter Hof om dit alles zelf te ervaren!


Aanbieding
Gratis gebruik van de “Binnen Barbecue”.

Diverse andere arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Mr. J.B. Kanweg 7-A
9439 TD Witteveen

Telefoon: 0593-565145 / 06-46418385
E-mail:
info@orvelterhof.nl
Website:
groepsaccommodatieorvelterhof.nl
Volg Orvelterhof ook op
Twitter.


Sfeer impressie accommodatie.