B&B DETIJD

Kom binnen bij B&B De Tijd! De Tijd om te genieten. De Tijd om te beleven. De Tijd om het mooie Drenthe te ervaren. Dat willen wij u bieden met onze bijzondere, gezellige en complete B&B.
De Tijd staat voor verwennen en er even helemaal uit te zijn!

Onze met zorg en passie gerenoveerde Drentse boerderij is gevestigd in het pittoreske Zwiggelte waar de tijd stil lijkt te staan en Schotse Hooglanders rustig grazen in het weidse landschap.

De Tijd heeft drie kamers met een mooi uitzicht. Alle kamers beschikken over hoge kwaliteit bedden  en beddengoed, een eigen toilet, douche en wastafel. In  alle kamers is WiFi aanwezig zodat u gebruik kunt maken van uw laptop of tablet. En wilt u een tablet van B&B De Tijd lenen? Ook dat kan! Alle slaapkamers in B&B De Tijd zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan in de kamers.

Naast de boerderij is een “knusse rokers ruimte”.
In het voorhuis wordt 's morgens het ontbijt geserveerd. Ook kunt u hier lekker loungen , krantje lezen of spelletjes spelen uit onze spelletjes kast. Tevens is er een buiten terras waar u met mooi weer heerlijk kunt zitten.

Wanneer u dat wilt, kunt u uw paard(en) meenemen naar B&B De Tijd en deze bij ons  in de weide zetten. Zo kunt u op uw eigen paard fantastische buitenritten maken in het mooie Drentse land! Uw paardentrailer kan bij ons binnen of buiten worden geparkeerd.

Verder is er voldoende parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Uw fiets of motor kan binnen worden gestald.

Vlakbij Zwiggelte ligt het gezellige en bruisende Westerbork. Een dorp met winkels, gezellige kroegjes, leuke restaurants en bijna elk weekend leuke activiteiten. En wilt u er op uit met de fiets of auto, dan ligt een paar kilometer verder het museumdorp Orvelte (aanrader!), het dorp Hooghalen (kamp Westerbork) en de stad Assen. Maar ook wandelaars en motorrijders kunnen in de omgeving hun hart ophalen

Wij ontvangen u graag in onze boerderij waar u zelf kunt ervaren hoe een combinatie van vakmanschap, liefde voor het oude en hedendaags comfort zorgen voor een fijne sfeer ,zodat u echt “De Tijd” kunt nemen om te genieten.

 

Tot Ziens

 

Arjan ~ Tessa

& onze kinderen.

Aanbieding
's Avonds een gratis sapje , frisdrank , of een slaapmutsjemet een plankje met “lekkernijen” om van te genieten in het voorhuis, op de kamer of met mooi weer op het terras.

Contact
B&B De Tijd
Hoofdstraat 4
9433 P B  Zwiggelte

Telefoon: 06-46597762
E-mail:
benbdetijd@gmail.com
Website: www.benbdetijd.nl
Volg B&B De Tijd ook op
FacebookSfeer impressie B&B.