B&B DE BLAUWE HAAN

Bijzonder verrassend overnachten in een Hidden House met eigen bioscoop. Het Hidden House is een ontwerp van Teun Hocks. De kunstenaar werd geïnspireerd door de Drentse plaggenhut en dit is duidelijk terug te zien in het uiteindelijke resultaat.

 

Het Hidden House is een unieke accommodatie waarvan het grootste gedeelte zich onder de grond bevindt. Het verrassende en luxe ingerichte vakantieverblijf ruim is en geschikt voor maximaal 6 personen. De twee slaapkamers beschikken over comfortabele tweepersoonsbedden en in de woonkamer is een slaapbank waar plaats is voor een 5de en/of 6de logé.

De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er onder meer een afwasmachine en een Nespresso koffiezetapparaat.


Een van de eyecatchers van het Hidden House is de thuisbioscoop. Op regenachtige dagen of luie avonden is het prima vertoeven in deze mooie ruimte. De luxe stoelen en rode Martin Visser bank zorgen ervoor dat u heerlijk comfortabel naar een van de vele films kunt kijken.

Gratis WiFi is aanwezig zodat u tijdens uw verblijf alle mooie foto's direct kan delen met uw vrienden.

In de aangrenzende tuin vindt u een loungeset zodat u kunt genieten van al het frisse groen om u heen.

Minstens even verrassend is het Fallen House met bad en ligstoel boven op de vide en jacuzzi en infraroodsauna in de tuin.

Alles is net even anders in het Fallen House. De muren lopen opvallend scheef en het lijkt of de vloer naar één kant helt. Gelukkig is dit allemaal optisch bedrog.

Door de kunstzinnige kijk van de architect heeft u het gevoel in een waar kunstwerk te logeren in plaats van in een vakantiehuis!

 

De inrichting van het Fallen House benadrukt meer het kunstzinnige aspect dan het praktische. Toch is het met maximaal 6 personen zeer comfortabel vakantie vieren in deze accommodatie. De luxe inrichting zorgt er namelijk voor dat u het aan niets ontbreekt.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo staat er zelfs een afwasmachine! De badkamer beschikt over een douche, een toilet en een wastafel. De woonkamer is fleurig, kleurrijk en ingericht met leren meubels. In de drie aanwezige slaapkamers vindt u een ruim en comfortabel tweepersoonsbed en twee hoogslapers.

Ook hier is gratis WiFi aanwezig.
Het hoogtepunt van het Fallen House is de 6 persoons jacuzzi. Dit luxe bubbelbad staat buiten op het terras. Hierdoor kunt u 's avonds vanuit het warme water genieten van een prachtige sterrenhemel.
Ook de sauna maakt het Fallen House zeer bijzonder. U kunt gedurende uw gehele verblijf gebruik maken van de infraroodsauna. De sauna staat in de tuin met daarnaast twee ligstoelen. Vanuit de sauna kunt u dus heerlijk afkoelen in de frisse buitenlucht.

 

Bijzonder verrassend en luxe overnachten doet u dus bij B&B De Blauwe Haan, bekend van het televisieprogramma Bed & Breakfast van omroep MAX.

Aanbieding
Standaard prijs uit prijslijst
met als extra: 2 huur fietsen en bedlinnen erbij en gratis toegang tot Oer museum te Diever voor 2 personen.

Contact

Kampeerterrein de Blauwe Haan
Weg achter de es 11
7975 PZ Uffelte (Zuidwest Drenthe)

 

Telefoon: 0521-351269
E-mail:
info@blauwehaan.nl
Website:
www.campingdeblauwehaan.nl

Volg B&B/Kampeerterrein de Blauwe Haan ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B.