B&B LANDHOTEL AQUAMARIJN


Sfeervol overnachten bij B&B Landhotel Aquamarijn. Het voormalige woonadres van Vincent van Gogh (Nieuw Amsterdam) en de enige stad in Drenthe met een kasteel (Coevorden) worden met elkaar verbonden door het Stieltjeskanaal. Aan dit vis- en vaarwater bevind zich de karakteristieke overnachting accommodatie de Aquamarijn gevestigd in een authentieke Drentse boerderij met een authentiek stookhok ernaast.

De charme van de karakteristieke bouwstijl, de smaakvolle inrichting, de tuin met eeuwenoude kastanje bomen en een prachtig uitzicht over het Drentse landschap maken uw verblijf elk jaargetijde tot een bijzondere ervaring.


De Aquamarijn biedt u vier overnachtingsmogelijkheden waarin u het hele jaar te gast kunt zijn.

In het vrijstaande, authentiek gerenoveerde stookhok is een vakantiehuis gemaakt, die u kan afhuren als appartement en ook eventueel als B&Br accommodatie. Hier overnachten is bijzonder omdat deze accommodatie is voorzien van bedsteden.
In de boerderij zijn op de eerste verdieping twee luxe 2 persoons B&B kamers en één luxe 4 persoons familiekamer gecreëerd. Op de begane grond is er voor deze kamers een sfeervol ingerichte ontbijt - relaxruimte.
Alle accommodaties zijn zeer compleet en comfortabel ingericht.

Ook staan op het boerenerf vijf luxe drie-sterren hotelkamer huisjes, met ieder een eigen terras en eveneens zeer compleet en comfortabel ingericht. De huisjes zijn gelijkvloers dus ook toegankelijk voor gasten die wat minder goed ter been zijn.

Gratis WiFi is aanwezig.


Tevens is er een vogelvriendelijke en autovrije
mini camping aanwezig met 7 prachtige ruime plaatsen allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken.


De Aquamarijn is centraal gelegen tussen allerlei fiets- en wandelroutes die door de Drentse bossen gaan en waar u regelmatig reeën, fazanten en hazen kunt zien lopen. En er is een overvloed aan bezienswaardigheden in de omtrek zowel voor gasten die van natuur en cultuur houden of van historische landbouw werktuigen.

Reinder en Jeannette heten u van harte welkom en zullen van uw verblijf een onvergetelijke tijd proberen te maken waar u nog vaak met een goed gevoel aan terug zult denken.


Aanbieding
klik op ondertaande button voor de diverse arrangementen.


 

Contact
B&B Landhotel Aquamarijn
Stieltjeskanaal 114
7756 PG Stieltjeskanaal Drenthe

Telefoon: 0524-222008

 

E-mail: info@bij-aquamarijn.nl
Website: www.bij-aquamarijn.nl


Sfeer impressie B&B.