MINICAMPING AQUAMARIJN

Het voormalige woonadres van Vincent van Gogh (Nieuw Amsterdam) en de enige stad in Drenthe met een kasteel (Coevorden) worden met elkaar verbonden door het Stieltjeskanaal. Aan dit vis- en vaarwater bevind zich de karakteristieke overnachting accommodatie de Aquamarijn.

Op de ruim opgezette mini camping heerst een rustgevende sfeer en hier wordt de charme van het Drentse platteland nog gewaardeerd. In de directe omgeving is nog de ongerepte natuur te vinden. De autovrije en vogelvriendelijke camping is uitermate geschikt voor volwassenen die van rust, ruimte en gezeligheid houden.


Er zijn prachtige ruime plaatsen allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken. Om de rust op de camping te bewaren is ervoor gekozen geen speeltoestellen e.d. te plaatsen. Op de camping is een totaal nieuwe sanitaire ruimte gecreëerd met alle benodigde voorzieningen.

U kunt bij ons ook logeren in een luxe, nieuwe, stacaravan. Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien.

Bij de minicamping, de Aquamarijn, is ook een
B&B accommodatie.
Deze is
gevestigd in een authentieke Drentse boerderij met een authentiek stookhok ernaast. Tevens staan op het boerenerf ook vijf luxe drie-sterren hotelkamer huisjes.


Gratis WiFi is aanwezig.

De Aquamarijn is centraal gelegen tussen allerlei fiets- en wandelroutes die door de Drentse bossen gaan en waar u regelmatig reeën, fazanten en hazen kunt zien lopen. En er is een overvloed aan bezienswaardigheden in de omtrek zowel voor gasten die van natuur en cultuur houden of van historische landbouw werktuigen.

Reinder en Jeannette heten u van harte welkom en zullen van uw verblijf een onvergetelijke tijd proberen te maken waar u nog vaak met een goed gevoel aan terug zult denken.


Aanbieding
klik op ondertaande button voor de diverse arrangementen.Contact
B&B Landhotel Aquamarijn
Stieltjeskanaal 114
7756 PG Stieltjeskanaal Drenthe

Telefoon: 0524-222008
E-mail:
info@bij-aquamarijn.nl
Website: www.bij-aquamarijn.nl


Sfeer impressie camping.