VAKANTIECENTRUM SONNEVANCK

Bent u ook zo'n liefhebber van het campingleven? Lekker veel buiten zijn, met een kopje koffie voor de tent, caravan of camper midden in de natuur van Drenthe. Dat kan op het gezellige familiepark Sonnevanck in de bossen bij het dorp Spier, tussen Hoogeveen en Beilen, vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveld.

De toeristische kampeerplaatsen zijn verdeeld over verschillende veldjes en lanen. De ligging in de natuur ziet u terug op het park want er is overal groen.

De ruime comfortplaatsen (ca. 100 m²)  zijn voorzien van 10 ampère elektra, wateraansluiting, riolering en CAI. Ook de kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen (ca. 100 m²)  zijn voorzien van 10 ampère elektra. Tickets voor WiFi zijn verkrijgbaar bij de receptie.
Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn
verhuur accommodaties beschikbaar.

In het centrale sanitairgebouw vindt u de douches, een familiedouche, individuele wascabines met wastafel, toiletten (toiletpapier is aanwezig),
een babyroom en een speciale mindervalide toilet/douche combinatie. In de wasserette kunt u tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger. Tevens zijn er op de camping afwasbakken en textielwasbakken aanwezig.

Op het park is een buitenzwembad met zonneweide en een peuterbad. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten. Zo kunt u (tafel)tennissen, voetballen, volleyballen, midgetgolfen en jeu-de-boulen. Om de omgeving te verkennen kunt op het vakantiepark een fiets huren.

In het restaurant kunt heerlijk dineren. Ook is het mogelijk om maaltijden af te halen in de snackbar. Bij mooi weer kunt u genieten van een versnapering op het terras (gratis WiFi) dat naast het zwembad ligt. Natuurlijk kunt u ook zelf koken in uw accommodatie.

Voor heel veel vakantieplezier in een prachtige omgeving, midden in de natuur van Drenthe, maar ook dichtbij allerlei leuke uitstapjes en met tal van fijne faciliteiten, komt u naar vakantiepark Sonnevanck in Spier! Een gezellig familiepark waar rust, ruimte en groen wordt gecombineerd met gezelligheid, activiteit en een warm welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande buttons voor de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en zoeken & boeken.
Tarieven 
Zoek & Boek


Contact
Vakantiecentrum Sonnevanck
Wijsterseweg 9, 
9417 TD Spier (Dr) 

Telefoon: 0593-562214 

E-mail:
info@vakantiecentrumsonnevanck.nl
Website:
www.vakantiecentrumsonnevanck.nl
Volg Vakantiecentrum Sonnevanck ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping