DROUWENERZAND VAKANTIEPARK

Veelgehoord: 'Drenthe is dé vakantieprovincie bij uitstek!'
Wanneer u aan Drenthe denkt, dan denkt u aan ruimte, natuur en hunebedden. En daarbij is er de enorme variatie uitjes in de provincie. Een echte vakantieprovincie dus.

In deze veelzijdige provincie ligt het vakantiepark Drouwenerzand. Een uniek park met naast een all-in Attractiepark een Vakantiepark. In het vakantiepark, met veel
faciliteiten, kunnen jong en oud eindeloos genieten op de camping met een eigen kampeermiddel (met comfortabel privé sanitair!), in luxe glamping tenten, in een prachtige verhuur accommodaties of in mooie 2-5 persoons (thema) hotelkamers.

Alle campingplaatsen beschikken over verwarmd privé sanitair met douche, toilet, wastafel en aan de buitenzijde een eigen afwasplaats. Het privé sanitair heeft een oppervlakte van ± 5 m², de campingplaatsen zijn ± 140 m².

De campingplaatsen zijn geschikt voor zowel caravan, vouwwagen, tent én campers! Elke campingplaats beschikt over 16 ampère stroom en er is een aansluiting voor kabel tv (uitsluitend digitale aansluiting). Zo hoeft u zelfs tijdens uw kampeervakantie uw favoriete programma niet te missen! 

En heeft u geen eigen kampeermiddelen? Er zijn een aantal luxe en compleet ingerichte glamping tenten zodat u optimaal kunt genieten van het echte kampeergevoel.

Gratis WiFi is beschikbaar. De camping is auto- en huisdierenvrij.
Wanneer u op de camping verblijft heeft u gratis toegang tot het all-in
Attractiepark.

Bij Drouwenerzand geniet u samen of met de familie/vrienden van een heerlijke onbezorgde vakantie. Op en rond het Drouwenerzand valt veel te
doen, te ontdekken en te zien, zorg dus dat uw telefoon of camera altijd een volle batterij/accu heeft. Lekker ontspannen in de natuur, wandelen, fietsen, cultuur snuiven of juist sportief bezig zijn: het kan allemaal. Zo wordt uw verblijf een onvergetelijke vakantie en kunt u met de gemaakte foto’s nog lekker lang nagenieten.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven,
eventuele arrangementen, het zoeken en boeken van een door u gewenste plek/accommodatie.


Contact
Drouwenerzand Vakantiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Telefoon: 0599-564201
E-mail:
info@drouwenerzand.nl
Website: 
www.drouwenerzand.nl/vakantiepark
Volg Drouwenerzand Vakantiepark ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Vakantiepark.