DROUWENERZAND VAKANTIEPARK

Veelgehoord: 'Drenthe is dé vakantieprovincie bij uitstek!' 
Wanneer u aan Drenthe denkt, dan denkt u aan ruimte, natuur en hunebedden. En daarbij is er de enorme variatie uitjes in de provincie. Een echte vakantieprovincie dus.

In deze veelzijdige provincie ligt het vakantiepark Drouwenerzand. Een uniek park met naast een all-in Attractiepark een Vakantiepark. In het vakantiepark, met veel
faciliteiten, kunnen jong en oud eindeloos genieten op de camping met een eigen kampeermiddel (met comfortabel privé sanitair!), in luxe glamping tenten of in mooie volledig ingerichte 2- tot 8 persoons vakantiehuizen.

Ook kunt u gezellig logeren bij Drouwenerzand Hotel  in een van de mooie 2-5 persoons (thema) hotelkamers, waar u bij kunt komen van een dagje Attractiepark of na het ontdekken van de veelzijdige omgeving. Geniet van de uniek ingerichte kamers en ’s morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook staat er gratis en onbeperkt koffie, thee en ranja klaar. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats en een  fietsenstalling waar u gratis gebruik van kunt maken.

En wilt u
écht uniek en toch ook comfortabel overnachten? Wat te denken van verblijf in een comfortabel ingerichte  boomhut welke geschikt is voor maximaal 6 personen, een kasteel- of een saloonlodge welke geschikt zijn voor maximaal 7 personen.

Wanneer u in het park verblijft heeft u gratis toegang tot het all-in
Attractiepark.

Op welke wijze u ook verblijft, bij Drouwenerzand geniet u samen of met de familie/vrienden van een heerlijke onbezorgde vakantie. Op en rond het Drouwenerzand valt veel te
doen, te ontdekken en te zien, zorg dus dat uw telefoon of camera altijd een volle batterij/accu heeft. Lekker ontspannen in de natuur, wandelen, fietsen, cultuur snuiven of juist sportief bezig zijn: het kan allemaal. Zo wordt uw verblijf een onvergetelijke vakantie en kunt u met de gemaakte foto’s nog lekker lang nagenieten.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, eventuele
arrangementen, het zoeken en boeken van een door u gewenste plek/accommodatie.


Contact
Drouwenerzand Vakantiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Telefoon: 0599-564201
E-mail:
info@drouwenerzand.nl
Website:
www.drouwenerzand.nl/vakantiepark
Volg Drouwenerzand Vakantiepark ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Vakantiepark.