CAMPING DE HONDSRUG

Rustige camping in Drenthe: Geniet en ontspan op Camping de Hondsrug

Bent u op zoek naar een rustige camping in het prachtige Drentse? Dan bent u bij 4-sterren camping de Hondsrug aan het juiste adres. Vooral in het voor en naseizoen is de camping een ideale bestemming wanneer u wilt genieten van de rust en de schoonheid van de natuur. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van de rust en stilte.

Kamperen op maat of huur een accommodatie

Bij camping de Hondsrug heeft u verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u kamperen op de ruime kampeerplaatsen ook mogelijk met privé sanitair. Of huur een van de verhuuraccommodaties voor nog meer comfort. Wilt u eens bijzonder overnachten met uw -klein- kinderen? Boek dan het Zandkasteel, uw -klein- kinderen zullen een onvergetelijke vakantie beleven.
De camping biedt vele faciliteiten zoals afwasmachines, laadpaal voor een elektrische auto en een eetcafé.

Geniet van de prachtige omgeving op onze rustige camping in het Drentse Eext

De camping is gelegen in een prachtige omgeving, ideaal om te wandelen en te fietsen. Maak een ontspannende wandeling of fietstocht door de adembenemende natuur op de Hondsrug of breng een bezoek aan het nabijgelegen Nationaal Park de Drentsche Aa. Hoewel ze dichtbij elkaar liggen, bieden beide gebieden unieke flora en fauna.

Voordeling (en extra lang) genieten in het voor- of naseizoen

Profiteer van de speciale aanbiedingen tijdens het laagseizoen voor een langer en voordeliger verblijf. Bij camping de Hondsrug staat ontspanning centraal, zeker tijdens het rustigere voor- en naseizoen. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en de natuur, zonder de drukte van het hoogseizoen. Boek nu uw verblijf bij camping de Hondsrug en kom helemaal tot rust.


Heeft u vragen over de mogelijkheden op Camping de Hondsrug? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens. Men helpt u graag!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en eventuele
arrangementen van de verschillende verhuuraccommodaties.


Contact
Camping de Hondsrug
Annerweg 39
463 TA Eext – Drenthe

Telefoon: 0592-271292
E-mail:
info@hondsrug.nl
Website:
www.hondsrug.nl
Volg Camping de Hondsrug ook op
Facebook en Instagram.