BUNGALOWPARK LANKA

Op een van de mooiste plekjes van Drenthe, tussen Ruinen en Pesse aan de rand van het nationaal park Dwingelerveld, hoort u de stilte. Kom recreëren en genieten van pittoreske landschappen met rustieke bossen en heidevelden met in de verte het gezang van een leeuwerik. Dat is Drenthe zoals u zich deze prachtige provincie altijd hebt voorgesteld.

Het rustig gelegen bungalowpark Lanka biedt comfortabele tot zeer luxe ingerichte 2- tot 8-persoons bungalows te huur en twee bijzondere Arthouses: de Oldambtster en de Merry Go Round. De bugalows staan verspreid in de bosrijke omgeving van het park.
Bungalowpark Lanka in Ruinen biedt vele voorzieningen. Het hoge serviceniveau op het park maakt uw verblijf extra comfortabel en aangenaam. Het autovrije bungalowpark en het ongerepte bos is voor kinderen een uitdagende en veilige speelplaats.

Het park is ideaal v
oor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Binnen vijf minuten staat u aan de rand van nationaal park Dwingelerveld en ook lekker dichtbij vindt u de nationale parken: het Drents Friese Wold en de Weerribben-Wieden rond Giethoorn. Ook vogelspotters komen in deze parken zeker aan hun trekken omdat hier veel inheemse  watervogels, zangvogels, roofvogels en weidevogels voorkomen.

Op de heide kunt u zo maar de dwalende schaapherder tegenkomen met
zijn kudde Drentse heideschapen. Zeker een bijzondere ontmoeting. En een plotselinge ontmoeting met een ree en haar jong kan uw dag helemaal bijzonder maken.

Via de vele uitstekend onderhouden fietspaden kunt u terechtkomen in typisch Drentse dorpjes als Vledder, Diever, Dwingeloo, Havelte en Ruinen. Dorpjes met een rijke historie en traditie waar u gezellige winkels, barretjes, terrasjes en restaurants vindt. Ook de steden Assen, Emmen en Groningen met hun winkels, musea en theaters zijn zeker een bezoek waard en niet te vergeten het prachtige dierenpark Wildlands in Emmen.

Bungalowpark Lanka is er voor wie wil genieten van rust, natuur en ook een beetje avontuur.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden, beschikbaarheid en eventuele
arrangementen.Contact
Bungalowpark Lanka
Anholt 11
7963 PZ Ruinen


Telefoon: 0528-241321
E-mail:
info@hoordestilte.nl
Website: 
www.hoordestilte.nl
Volg
Bungalowpark Lanka ook op Facebook.


Sfeer impressie bungalowpark.