RECREATIECENTRUM  ADELHOF

Recreatiecentrum Adelhof ligt in de buurt van Steenwijk en Havelte midden in de natuur aan de rand van het Drentse dorpje Vledder. Het veelzijdige park is een ideale plek voor natuurliefhebbers en sportieve kampeerders. Voor een wat luxer verblijf kunt u kiezen uit verschillende type bungalows en een trekkershut welke ook aan het water en tussen het groen staan.

De bungalows zijn comfortabel ingericht en voorzien van gratis Wi-Fi. In een aantal accommodaties zijn huisdieren in overleg toegestaan. Ook de trekkershut is compleet ingericht.

De campingplaatsen zijn ruim (ca. 100 m²) en liggen verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. Doordat er afscheidingen zijn van bosschages heeft u voldoende rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra aansluiting. Er zijn verspreid over ieder veld diverse watertappunten en de velden zijn voorzien van een internet hotspot. Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en afwasgelegenheden. In een van de toiletgebouwen is een wasserette aanwezig.
Op één van de velden (Land van Oost) is ook uw huisdier welkom, dit veld is gelegen aan de bosrand van het vakantiepark.

Het park biedt volop ontspanning voor iedereen. Verspreid over het park zijn een aantal kinderspeelplaatsen. Verder is er een grote visvijver, all-weather tennisbaan,
speelveld voor voetbal en volleybal, jeu de boulesbaan, tennistafel, midgetgolfbaan en een kinderboerderijtje. Wanneer het minder mooi weer is kunnen kinderen zich vermaken in Speelstee ’t Hofje, de indoor binnenspeeltuin.
In het seizoen (1 april t/m 1 oktober), zijn de horeca faciliteiten geopend.

De omgeving is de moeite waard om te verkennen. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuurgebieden
 Holtingerveld, Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld.. Maak ook eens een rondvaart door Giethoorn, het Venetië van het noorden. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.
En heeft u geen fiets bij u? Fietsverhuur is aanwezig.

U ziet, Recreatiecentrum Adelhof is een echt familiepark en heeft jong en oud veel te bieden.
Daarom graag tot ziens!
 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse actuele aanbiedingen en voor zoeken en boeken klikt u op de rode button.Contact
Recreatiecentrum Adelhof
Vledderweg 19
8381 AB Vledder

Telefoon0521-381440
E-mail:
info@adelhof.nl
Website: www.adelhof.nl/nl
Volg Recreatiecentrum Adelhof ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie park/camping.