PARK DRENTHELAND

Of u nu wilt kamperen of een vakantiehuisje wilt huren: op Park Drentheland ervaart u vrijheid, ruimte en comfort om heerlijk tot rust te komen. De camping met ruime plekken ligt prachtig beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Park Drentheland biedt naast verschillende soorten kampeerplaatsen ook comfortabele paviljoens, Drenthechalets en trekkershutten aan.

De ruime toeristische basis kampeerplaatsen hebben een eigen elektra aansluiting van 10 ampère. Het zonnig en schaduwrijke veld is voorzien van een gezamenlijk watertappunt. 
De comfort kampeerplaatsen zijn extra ruim (minimaal 100 ) en hebben een eigen water-, riool-, cai- en elektra aansluiting van 12 ampère.
De verharde kamperplaatsen voorzien van 16 ampère stroom-, water- en cai aansluiting.
U kunt gebruik maken van het centraal gelegen moderne sanitairgebouw.
Ook zijn er seizoenplaatsen (1 april tot 1 oktober) zodat u kunt genieten
wanneer het u uitkomt.

Voor avontuurlijk overnachten zijn er enkele eenvoudig ingerichte trekkershutten en voor wie meer comfort en toch het campinggevoel wil ervaren zijn er een aantal luxe paviljoens en iets eenvoudiger ingerichte chalets.

Het park biedt verder veel -actieve- faciliteiten zoals een recreatieruimte, een buitenzwembad, tennisbanen, midgetgolf (minigolf) en een speeltuin voor de kinderen. In het eetcafé The Attenborough kunt u  terecht voor een lekker hapje en drankje of het afhalen van snacks. Daarnaast kunt u ook bij het restaurant terecht voor het organiseren van een barbecue.
Tevens zullen er regelmatig gezellige avondjes en leuke evenementen georganiseerd worden.
Er is voldoende parkeergelegenheid en gratis WiFi en er is de mogelijkheid om fietsen te huren.

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een uniek natuurgebied met bossen, vennen, heide en zandverstuivingen welke uitnodigen om te wandelen, te fietsen en ook om paardrijtochten te maken. En neemt u uw eigen trouwe viervoeter mee? Er is een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig.
Op fietsafstand vindt u ook gezellige en authentieke dorpjes en musea. Volop mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken voor jong en oud.

Daarom hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen op Park Drentheland!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.
 


Contact
Park Drentheland
De Gavere 1
8437 PE  Zorgvlied

Telefoon: 0521-388136
E-mail:
info@parkdrentheland.nl
Website:
www.parkdrentheland.nl
Volg Park Drentheland ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Park Drentheland (klik hier voor meer beeldmateriaal).