B&B DE SUYDERHOF

B&B De Suyderhof is gevestigd in een prachtig rijksmonument. Een oase van rust. De rietgedekte Saksische boerderij vindt zijn oorsprong begin 1700. De boerderij ligt aan de rand van het kleine dorpje Grolloo op circa 800 meter van de staatsbossen, waar u eindeloos kunt wandelen, fietsen en paardrijden. De omgeving biedt alles wat Drenthe zo aantrekkelijk maakt: bos, heide, kanotochten op de Hunze, golfen, de stad Groningen, diverse horeca gelegenheden en musea.
Ook kunt U als ruiter bij ons overnachten.

“De Suyderhof” heeft op de 1e verdieping twee comfortabele 2 persoons gastenkamers en een 4 persoons bedstedekamer met ieder een eigen badkamer, toilet, tv en een prachtig vrij uitzicht over de landerijen en bossen. Tot uw beschikking staat een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd waarbij u een uitzicht heeft op de tuin.

In de B&B is roken niet toegestaan. Een overdekte afgesloten fietsenberging is aanwezig. Gebruik van een wasmachine/droger is mogelijk. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Uw paard/pony kan in de wei en hooi en/of brok zijn aanwezig.

In het  karakteristieke dorpje Grolloo staan verschillende Saksische boerderijen. Er zijn ook een aantal galerietjes. Grolloo is een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld voor een leuke dag Drenthe. Of misschien wilt u iets zien van de oorsprong van Cuby and the Blizzards of te wel Harry Muskee. Voor mensen die graag de natuur opzoeken zijn er tal van wandel- en fietsroutes aanwezig. Een uitgebreide informatiemap met diverse mogelijkheden ligt in de B&B.

Aanbieding
Kinderen tot 12
jaar gratis overnachten in de bedsteden met Pa en Ma, Opa en Oma of Oom en Tante.

10 % korting op het diner bij café/restaurant Hofsteenge (m.u.v. de consumpties).


Contact
B&B “De Suyderhof ”
Tineke en Bob Roukes
Zuiderstraat 13
9444 PJ Grolloo

Telefoon: 0592-243644 / 06-27481524 / 06-51808322

E-mail: info@desuyderhof.nl
Website:
www.desuyderhof.nl
Volg B&B “De Suyderhof ” ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.