B&B en groepsaccommodatie DE UELENSPIEGHEL

Boerderij en groepsaccommodatie De Uelenspieghel beschikt over een aantal
tweepersoonskamers, een slaapzaal met zes éénpersoonsbedden en chalets/huisjes waarin ruimte is voor drie tot vier personen. U heeft de keuze voor het gebruiken van een bed waarvoor u zelf uw beddengoed meeneemt, een opgemaakt bed of Bed & Breakfast.

Tevens is er voldoende ruimte om te komen kamperen met uw caravan, camper of tent. Elektriciteit en gratis WiFi zijn aanwezig.

Ook is op het terrein van De Uelenspieghel een groot terras en een vuurplaats aanwezig.


De Uelenspieghel is dus een B&B, groepsaccommodatie,
natuurcamping en tevens een activiteitencentrum. De oud-Saksische boerderij in Drenthe is daarom dé perfecte locatie voor bijvoorbeeld een reünie, een familie uitje ed. Tevens bevinden zich in de boerderij een grote zaal, een eetzaal, een kleine zaal, amfi-theater en een atelier waar gebruik van gemaakt kan worden. De Uelenspieghel kan ook voor een gedeelte worden gehuurd.

De accommodatie van De Uelenspieghel ligt midden in de bossen, in een stiltegebied, waar u heerlijk kunt wandelen in een prachtige omgeving met
bosvennen maar toch in de buurt van luxe zoals een douche/sauna en gebruik van een keuken. Er is een prachtig uitzicht op natuurmonument “De Ootmaanlanden” en het Oosterzand Vennenbos. Het is hier heel gewoon om een uil te horen, de herten uw pad te zien kruisen of de eekhoorns boven u door de bomen te zien springen.


Wanneer u wilt denken wij graag met u mee voor invulling van een programma. We kennen de omgeving als geen ander en omdat er al zo veel mensen u voor zijn gegaan met het afhuren van De Uelenspieghel voor hun activiteiten hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

 

Bent u dus op zoek naar een mooie en rustig gelegen accommodatie met veel mogelijkheden dan heten we u van harte welkom op de Uelenspieghel.

Aanbieding
Voor u staan
gratis fietsen ter schikking en u ontvangt bij aankomst een fles bessen/appelsap van het huis.


Contact

De Uelenspieghel
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte

Telefoon: 0521-351331 / 06-54948310
E-mail:
info@uelenspieghel.nl
Website:www.uelenspieghel.nl


Sfeer impressie B&B / groepsaccommodatie.