VAKANTIE & RESORT LEUKERMEER
Vakantie vieren in luxe en aan het water! Dat kan ook in Limburg.
Al ruim 35 jaar is Vakantiepark Leukermeer het leukste vakantiepark aan het water in Limburg. Het is een prachtige plek waar jong en oud zich vermaakt en geniet van een topvakantie.

Er is keuze uit verschillende type
accommodaties zoals gezellig en compleet ingericht chalets met of zonder overdekt terras. Heerlijk comfortabel en luxe ingericht lodges met een overdekte veranda zodat u altijd lekker buiten kunt zitten. Beachlodges met airco en een uniek uitzicht op het strand en de haven en heerlijke luxe floating houses met airco om te genieten van de unieke belevenis van wonen op het water. 
In een aantal chalets is in overleg ook uw huisdier welkom.

Op het park kamperen is ook mogelijk.
De deur van uw caravan of camper open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad. Vanaf uw comfortplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Ontdek de ruime kampeerplaatsen van Vakantiepark Leukermeer.

De luxe sanitaire voorzieningen zijn gratis, schoon en altijd tiptop in orde. 
In de verwarmde gebouwen vindt u bovendien speciale ruimtes met extra voorzieningen zoals een babyroom, kindertoiletten, een clowntjesbadkamer, kinderbad en familiedouches. Er zijn ook faciliteiten aanwezig voor rolstoelgebruikers. En kleren vies... Geen probleem! In de wasserette wast u ze zo weer schoon!

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park.

Het milieu staat bij
Vakantiepark Leukermeer hoog in het vaandel. Daarom kunnen gasten gebruik maken van een moderne milieustraat waar afval wordt gescheiden en ondergronds opgeslagen. Zo werkt u mee aan een milieuvriendelijke afvalinzameling en draagt u uw steentje bij aan het behoudt van de mooie natuur.

Houdt u van ontspanning aan of op het water, actie, de natuur of bent u met -klein- kinderen? Vakantiepark Leukermeer heeft voor ieder wat wils. Ook de omgeving is de moeite waard om te verkennen. Fiets- en scooterverhuur is op het park aanwezig.
Er is veel te doen zodat u zich niet hoeft te vervelen. Zeker weten dat u een superleuke vakantie heeft aan het water op Vakantiepark Leukermeer!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele arrangementen.


Contact
Vakantie & Resort Leukermeer
De Kamp 5
5855 EG Well Limburg

Telefoon: 0478-502444
E-mail:
 vakantie@leukermeer.nl
Website:
 www.leukermeer.nl
Volg Vakantie & Resort Leukermeer ook op
 Facebook en Instagram.


Sfeer impressie.