CAMPERPLAATS HOEVE LIESHOUT WEERT

Camperplaats Hoeve Lieshout is een nieuwe, ruim opgezette, camperplaats bij een sfeervol fiets- en wandelcafé in het landelijke gebied tussen de natuur van het Kempenbroek.

De volledige camperplaats is natuurlijk aangeplant. De plaatsen zijn 7 meter breed, volledig verhard en afgescheiden met een haag. Ook zijn de camperplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting. Daarnaast zijn er centrale sanitaire voorzieningen, bestaande uit twee ruimtes met ieder een douche en toilet. Tevens is er een losplaats voor de toiletcassette en een afvalwater losplaats met watertappunt aanwezig. Op de hele accommodatie kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd.

Het fiets- en wandel
café is ouderwets gezellig ingericht, waardoor u zich helemaal thuis voelt. Op het terras of in fietscafé kunt u bijvoorbeeld
genieten van diverse soorten koffie en thee met een stuk echte Limburgse vlaai of een biertje uit de Weerter stadsbrouwerij.

Diverse fiets- en wandelroutes zijn op locatie en op de website gratis beschikbaar. De bebouwde kom van Weert, met de kleine “Weerter Boulevard” en een restaurant liggen op een afstand van 1 km. De supermarkten, drogist, cafetaria’s etc. liggen al op een afstand van maximaal 2 km en tot het centrum van Weert is het slechts 3 km.

Kortom, Camperplaats Hoeve Lieshout en omgeving is gewoon genieten en zijn de moeite waard voor een kort of langer verblijf, zowel in de de zomer- als wintermaanden!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de actuele camperplaats tarieven.


Contact
"Hoeve Lieshout"
Breijbaan 30
6005 NE Weert

Telefoon: 06-12608265
E-mail:
info@hoevelieshout.nl
Website:
www.hoevelieshout.nl
Volg Camperplaats Hoeve Lieshout ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camperplaats.